Support » Installing WordPress » 2.0.1. and 500 Internal Server Error / Malformed Header

  • I’m getting a 500 error when trying to view my site. The interesting thing is that I am NOT getting a 500 error when viewing any of the admin pages.

    http://www.flickerbox.com/blog2/

    Site Details
    ============
    Brand new install of 2.0.1, PHP Version 4.2.3, Apache/1.3.33 (Unix) mod_tsunami/3.0 FrontPage/5.0.2.2634, at Hostway (http://www.hostway.com).

    Error message from the logs
    ===========================
    [Tue Feb 21 12:05:18 2006] [error] [client 66.123.77.166] malformed header from script. Bad header=HTTP/1.1 200 OK: /www/flickerbox/cgi-bin/php

    What about .htaccess
    ====================
    This site is not using an .htaccess file. I have tried removing all .htaccess files from the site and that does not make a difference.

    What else have I tried?
    =======================
    I also installed 1.5.2 to see if the I could narrow down the issue and surprisingly this version works fine.

    http://www.flickerbox.com/blog/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • As for me there is problem that php running in CGI mode

    I corrected the problem by commenting the line 2171 in wp-includes/functions.php:

    // @header(“HTTP/1.1 $header $text”);

    I’m using the last version (2.0.2 I guess)

    Don’t know How to make a proper patch.

    Thanks a lot antoinemartin, your solution helped me to resolve the same problem.

    Thank you so much!!

    Hello, I’m using this post since I have the same problem, I tried to install the 2.0.7 version, and I get the error on the server log :
    malformed header from script. Bad header=HTTP/1.1 200 OK: /usr/local/oweb/bin/cgiwrap

    I tried the solution above, and I don’t have the error anymore, but now I only get a blank page (no code at all), for the site and the admin section.

    There’s no .htaccess file (hidden or not).
    I can’t install the 2.1 version because the server doesn’t have MySQL4.

    Would someone help me? I don’t know what to try now, and I don’t have much time for getting this website to work…

    Here’s the link : http://dev.hytec-industrie.com

    Thank you!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘2.0.1. and 500 Internal Server Error / Malformed Header’ is closed to new replies.