WordPress.org

Forums

WooCommerce Menu Cart
[resolved] 2 cart icons in menu bar ? (17 posts)

  1. philine
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    2 icons are displayed in my menu bar. the woocommerce original one is still in place after installing the plugin and I don't know how to remove it.

    Thanks for your help

    Philippe

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce-menu-bar-cart/

  2. Jeremiah
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Philine,

    Could you post a link to your site so we can check it out?

  3. philine
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. Jeremiah
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Philine,

    Try adding the following to your site's custom css:

    ul.cart {
    display: none !important;
    }

    Also excellent photographs. :)

  5. philine
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Jeremiah,

    Thanks for your fast reply and your kind words :)

    I added custom css but it doesn't work..

  6. philine
    Member
    Posted 1 year ago #

    Jeremiah,

    I have 3 sites on my domain. Seems to work now as I installed the plugin on my 3 sites. Hope that helps :)

    Thanks again

  7. Jeremiah
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Philine,

    You're welcome! So everything is working for you now? If not give me the exact url for each of the 3 sites and I'll get you some custom css for each.

  8. philine
    Member
    Posted 1 year ago #

    Everything's fine with the custom css in the 3 sites.

    All my best !

    Philippe

  9. janetbakker
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey there,

    I'm experiencing the same problem - I installed your plugin because I couldn't find the woocommerce cart and didn't know how to have it show up in the top main navigation.

    When I install your plugin, it shows up twice, next to each other (www.joangevaert.nl/justjoan).

    I tried adding the code to the styles.css, but no luck.

    Can you please advise?

    Thanks!
    Janet

  10. Jeremiah
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Janet!

    I'm not seeing that issue, so I'm guessing you either fixed it, or it was a caching issue. Can you report back? Thanks!

    Jeremiah

  11. Ewout
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Janet,
    In your case, this has another cause, namely the way that your menu creates the sliding effect.

    this code should solve that for you:

    a.wpmenucart-contents span.menu_text,
    a.wpmenucart-contents span.menu_slide {
    	display: block !important;
    }

    Also, if you set the alignment setting to "default" instead of right, it will display in one line with the rest of the menu items.

    One note here: because your theme creates that slide-in effect on the fly, this is not compatible with the live-update feature of the cart. Whenever someone adds an item to the cart, it will revert to the default, non-animated version (this is probably what Jeremiah saw). After they navigate to another page, it will animate again...

    this makes the none-animated version look a little bit better:

    a.wpmenucart-contents > span.cartcontents {
    	padding-top: 14px;
    	padding-right: 18px;
    }
    
    a.wpmenucart-contents > i {
    	padding-left: 18px;
    }
  12. janetbakker
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey Ewout,

    This totally resolves everything! Thanks for your excellent support. Are you Dutch by any chance? ;)

    Thanks again and happy easter!
    -Janet

  13. sarken
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hello Everyone,

    Having the same issue as the people in this thread. Cart shows up twice in the navigation. I believe I am using the same theme as janetbakker too, Foxy from Elegant Themes. However I am not using wpmenus.

    I have tried the `ul.cart {
    display: none !important;
    }`

    to no avail. The URL of the site is dev.statdetox.com

    Any help would be appreciated!

  14. Jeremiah
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Sarken,

    I just tried the method Ewout outlined above in my browser and it worked for your site. Can you confirm that you've attempted that method?

  15. sarken
    Member
    Posted 11 months ago #

    Yes, here is a screen shot of my custom CSS panel within my theme options, as well as what I see after clearing all my cache and cookies within Chrome. I have also tested in multiple browsers.

    http://i.imgur.com/8U0uaMs.png

  16. Ewout
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Sarken,
    Please check again to make sure these custom styles are applied. I searched your code but it doesn't turn up:

    http://imgur.com/NG72gIT

  17. Ewout
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    @sarken, did you manage to solve the issue?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.