WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » 1.6.0 broke login on wp network

1.6.0 broke login on wp network

  • Hi,
    On all simple-ldap-login versions pre-1.6.0 (example 1.5.5) on wordpress multi-site installation, ldap preferences was setup on a per-site way: every site got his simple-ldap-login preferences.
    On all our wp multisite installtions, upgrading to simple-ldap-login v 1.6.0 broke every login: nobody is unable to login, and simple-ldap-login’s preferences are empty.
    To make it works i need to go on the master site (the first site of a network installation), re-setup simple-ldap-login preferences, then it works.
    But this got some drawbaks:

    – i can’t setup simple-ldap-login on a per-site basis, on every subsite there isn’t the “Simple LDAP Login” on the “Settings” menu. That was a simple-ldap-login feature that diffentiate it from other similar plugin (= active-directory-integration)

    – simple-ldap-login’s one click upgrade will broke a lot of multi-site installations

    Could you revert to simple-ldap-login per site-setup?

    Regards

    https://wordpress.org/plugins/simple-ldap-login/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Just wanted to add that we experienced the same issue. After upgrading our multi-site to 1.6.0 of Simple LDAP Login our preferences were cleared and all logins were failing.

    Also, an upgrade of a non-multi-site installation occurred without issue.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.