WordPress.org

Forums

1.5.1 Comments Still Dont Send Notification Email (5 posts)

  1. finalcut
    Member
    Posted 9 years ago #

    I upgraded to 1.5 about a month ago and immediately stopped receiving email when comments were submitted.

    So, I did the $more removal thing (inside wp-includes/functions.php) and it didn't work. I tried all of the stuff mentioned in every thread on here and nothing made it work.

    So, I figured, I will just wait till the next version comes out. Well, I deleted my wp install, uploaded 1.5.1 today - posted a comment - and still I get no email about the comment being posted.

    Does anyone have any idea why else my wp install would NOT send email anymore.

    note:
    1. my email address is correct
    2. my server can send email (i and all of my subscribers get emailed whenever a new post is added)

    Any help is appreciated - thank you

  2. Matt Mullenweg
    Troublemaker
    Posted 9 years ago #

    Who's your host?

  3. vkaryl
    Member
    Posted 9 years ago #

    Gee, I'll trade you problems, finalcut. I can't get MY installs to STOP sending mail....

  4. neuro
    Member
    Posted 9 years ago #

    finalcut: do you have access to your mailserver logs?
    if so, can you tell us what happens when wordpress is supposed to send you a mail?

  5. finalcut
    Member
    Posted 9 years ago #

    Im not sure if i have access to the mail server logs or not - i'll have to take a look. If I can I'll post back here what I find out.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic