Support » Fixing WordPress » 1.5 admin interface display issue (Firefox)

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • I just update my site with the stable 1.5 version and i sue firefox too. I have a local copy of my blog and on both version (local and hosted) show correctly in firefox. Sorry i can’t help more, but i don’t think it a WP bug. Have you updated to final 1.5 version ?

    Moderator James Huff

    (@macmanx)

    That happened to me during one of my upgrades. All you have to do is empty Firefox’s cache, quit Firefox, relaunch Firefox, and go back to your page. It’s just a cache issue from the upgrade, I think. It shouldn’t happen again.

    Ctrl+F5 works too.

    thank you thank you
    it was the caching issue.

    i shoulda ctrl-f5’d before i posted…

    *relegates self to the durrr forum*

    I had to reupload the admin area when this happened to me.

    Moderator James Huff

    (@macmanx)

    Carl, clearing your cache would have worked. Accessing your re-uploaded /wp-admin/ directory creates a new cache entry, which is similar to simply clearing your cache.

    For the record, Ctrl+F5 is a hard refresh that bypasses the browser cache.

    Moderator James Huff

    (@macmanx)

    That it is, by due to my cross-platform nature I always suggest emptying the cache followed by quitting and relaunching, since Cntrl+F5 is Windows-only.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘1.5 admin interface display issue (Firefox)’ is closed to new replies.