WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] 1 pixel out mp3 plugin not working

[Resolved] 1 pixel out mp3 plugin not working

  • I have put the code in the post

    {audio:filename.mp3]

    and i have set the options path to /audio but nothing shows up.

    My server is set up in the following manner.

    publichtml/admin/Wordpress installation

    publichtml/admin/audio

    Any help would be greatly appreciated. I’ve spent a few hours so far trying to figure it out.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • sorry, I mistyped and wrote { instead of [. I did use the correct code and it does not work.

    Did you try to contact the author of the plugin?

    yes, I have commented on his site. waiting for a reply, but thought someone here may have already run into the same problem.

    I solved the problem. For anyone who has this problem in the future, make sure to install the plugin like this

    plugins/audiplayer(folder)
    plugin/audioplayer.php

    not like this
    plugin/audioplayer/audioplayer(folder) and audioplayer.php

    Hey Shimon!
    Thanx 4the help, it ´s solved, I had the same problem.

    Happy to help others in the wordpress community.

    For others who post in the forum, please post the solution that resolved your problem so others can learn from it. Leaving the thread without giving the solution is a waste of space in the forum. The forum serves a valuable resource for others to find answers to their questions.

    Good man. I hate it when i search for help and find a thread with someone saying “solved it” with no explanation of how

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] 1 pixel out mp3 plugin not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar