WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] 1 Multisite Subsite – No Dashboard Panel

[Resolved] 1 Multisite Subsite – No Dashboard Panel

  • The plugin stopped working with 1 of my subsites, yet works fine on the other 4 I have it activated on. It was working fine 2 versions ago, and I waited to report the problem, hoping that this latest version would fix it – but it didn’t. I haven’t changed any settings – all settings are set the same way across all my subsites. On the subsite with the issue, the panel on the dashboard shows only for Super Admin & no one else. For all other user roles, the panel does not display at all – it just doesn’t exist. I’m wondering if there is a limit to the number of subsites that are allowed to use the plugin? I recently added a new site and thought that could’ve caused the problem (with the older site that is now broken).

    https://wordpress.org/plugins/google-analytics-dashboard-for-wp/

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Alin Marcu

    @deconf

    On the subsite with the issue, if you login as an admin (not super admin), can you see the Google Analytics menu?

    I logged in as an admin (not super admin) and it works. I need it to work for editor. Is there anything that I can do on my end?

    Plugin Author Alin Marcu

    @deconf

    Make sure that editor is checked for Show stats to under Google Analytics -> Backend Settings for that particular website.

    Editor, Author, Contributor, Listing Admin, Listing Agent, Listing Subscriber are all checked.

    I saw someone else with issues that uses a plugin called “White Label Branding”. I also use that so I thought you might want to know. I disabled it and cleared the cache to check and see if that was causing the problem, but the Google Analytics Dashboard for WP still did not show up at all on my dashboard. Keep in mind also that your Google Analytics Dashboard for WP plugin works just fine on my other multisite subsites with the same editor user role (even with “White Label Branding“) activated. I have no clue what the problem is. I’ve tried everything.

    Plugin Author Alin Marcu

    @deconf

    Can you check your PHP error_log to see if there are any errors or warnings regarding the plugin?

    Nothing from Google Analytics Dashboard for WP plugin is shows up in error log.

    Plugin Author Alin Marcu

    @deconf

    Try to deactivate and uninstall it. If you uninstall it all options will be lost and you’ll have to reconfigure it again for each blog.

    I just wanted to let you know that the current version resolved my problem! Thank you for the update!

    Plugin Author Alin Marcu

    @deconf

    That’s nice, a patch was applied to cover this type of issues.

    Thanks for your feedback.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] 1 Multisite Subsite – No Dashboard Panel’ is closed to new replies.