Support » Plugin: Caldera Forms - More Than Contact Forms » 1.5.0.1 Just Crashed My Site

  • Resolved amsgator

    (@amsgator)


    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class ‘Caldera_Forms_Entry_UI’ not found in /home/***********/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

    Fatal error: Class ‘Caldera_Forms_Entry_UI’ not found in /home/***********/public_html/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/core.php on line 149

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total)
  • I’m having a similar problem.

    Me too, how do I fix? I can’t even access my WP admin.

    I renamed the caldera plugin folder and then restored to a backup.

    Plugin Author Josh Pollock

    (@shelob9)

    The file that is going out right now is missing key directories. Not sure what’s going wrong will fix right away.

    It happen to me too, My Site is crashed….

    Plugin Author Josh Pollock

    (@shelob9)

    Ok, this is now fixed via 1.5.0.2, I appologize deeply, that I messed up the deploy for 1.5.0.2. Normally my last update test is my own personal site — I push the tag to WordPress.org and use WP Rollback to update to the new version. Then if it works there, then I switch the stable tag, which is what determines which one goes out.

    It’s working fine on JoshPress.net now:
    https://snag.gy/iuRO3X.jpg

    Today was a hectic, very long day and I finished my work day by releasing 1.5.0.1 and then going to watch The Expanse. I skipped push to JoshPress.net. It was a great episode of The Expanse, but I had bed new on my phone when it was over.

    This is 100% my fault and I take the blame 100%, but this is an important reminder of the need to test plugin and WordPress core updates on staging or local sites. I think my friend Matt says it best here: https://www.mattcromwell.com/wp-release-day-doomed/

    Again, super sorry, thanks for being users, I will do better in the future. Also, watch The Expanse, it’s an amazing show.

    Thanks for your verry fast fixing this bug.
    i take a look in my error.log, after update i get these messages there:
    (only for work in backend like wp-admin/edit.php, wp-admin/index.php, and so on – frontend works fine)

    404: GET /wp-content/plugins/caldera-forms/fields/wysiwyg/wysiwyg.min.css?ver=1.5.0.2 HTTP/1.0
    404: GET /wp-content/plugins/caldera-forms/fields/phone_better/assets/css/intlTelInput.css?ver=1.5.0.2 HTTP/1.0
    404: GET /wp-content/plugins/caldera-forms/fields/credit_card_number/credit-card.js?ver=1.5.0.2 HTTP/1.0
    404: GET /wp-content/plugins/caldera-forms/fields/phone_better/assets/js/intlTelInput.min.js?ver=1.5.0.2 HTTP/1.0

    Deleting the caldera folder does not fix the problem, updating it manually does not work either, how can I fix this??

    UPDATE: I fixed it deactivating all plugins via phpMyAdmin and then regaining access to my backend.

    http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-deactivate-all-plugins-when-not-able-to-access-wp-admin/

    • This reply was modified 2 years, 8 months ago by  akinomotto.

    Hi. I just updated to 15.0.2 and got a white screen of death at hemsidatillfastris.se/bestallning. Had to remove the plugin via ftp. Switching back to Divi contact form for now.
    Hope your next version will work better…

    1.5.0.2 does also not work as the form now does not display fully with only the first field showing.

    Yeah, restored the control over my admin backend but the plugin is broken. At least had to delete one widget containing a form cause it was breaking the hole site =/

    New version does not work for me. I got this error
    Fatal error: Class ‘Caldera_Forms_Sync_Factory’ not found

    I had to go back to older version and deactivate automatic updates for now.

    Where can i find older Versions? Sorry found it.

    • This reply was modified 2 years, 8 months ago by  hejlsasa.
    • This reply was modified 2 years, 8 months ago by  hejlsasa.

    Just to confirm, that 1.5.0.2 version throws Fatal error:
    Fatal error: Class ‘Caldera_Forms_Sync_Factory’ not found

    Same here

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total)
  • The topic ‘1.5.0.1 Just Crashed My Site’ is closed to new replies.