Support » Plugin: Domainer » 1.1.1 version issue

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Doug Wollison

    (@dougwollison)

    I completely forgot to test the recent changes on a subdirectory setup; the sites I’ve sandboxed this on were subdomain only.

    I’ve been able to do some testing now and found the issue; at some point while modifying the redirect handling, the path prefix wasn’t getting stripped out when it created the new URL to redirect to. This should be fixed now, look for 1.1.2.

    Neo

    (@sorich)

    Dear Wollison
    Thanks for your update, but the issue is still not fixed in 1.1.2.
    Can you check more?

    I still get same error:
    http://abc.com/xyz => http://xyz.com/xyz then 404 error, it should be only http://xyz.com/

    Thank you very much.

    Plugin Author Doug Wollison

    (@dougwollison)

    Damn, I forgot to account for the trailing slash missing; it would’ve worked on abc.com/xyz/ but it doesn’t recognize the /xyz as the same. Should be fixed now.

    I’ll have the patch published in the morning; noticed a few other details I needed to fix. However, if you want to install the fix now, you can download the updated code here: https://github.com/dougwollison/domainer/archive/5635aa75cdbf0a75ac5cd2b04f5bad2a7e21e7d0.zip

    Or if you’re comfortable just replacing the affected file: https://raw.githubusercontent.com/dougwollison/domainer/master/includes/class-domainer-system.php

    Neo

    (@sorich)

    Hi
    Thanks for answer.
    But I has update to 1.1.3, then all website is 500 error.
    So I back to 1.0.1 again, then everything is fine.

    • This reply was modified 1 year ago by  Neo.
    Plugin Author Doug Wollison

    (@dougwollison)

    Sorry about that, I thought I tested the changes before publishing the release but there was one little tweak I made that I apparently didn’t test.

    Try 1.1.3.1

    Neo

    (@sorich)

    Dear Wolison
    1.1.3.1 has no any issue, it’s running well.
    Thank you very much.

    Plugin Author Doug Wollison

    (@dougwollison)

    Awesome. Sorry about the hiccups on that.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘1.1.1 version issue’ is closed to new replies.