Support » Plugin: Transposh WordPress Translation » 0.9.0 Released

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Hi, after updating to 0.9.0, my footer alignment got pushed to the right. I deactivated Transposh and the alignment goes back to normal. Here’s the link.

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)

    Hi,

    I am not sure I am able to see what the error is, please contact me via the form on our site and I will try to work with you to resolve this asap.

    I get the same issue with the layout shift on the CSS Flags. I also am no longer able to even access the edit functions, it says do not have sufficient permission?!

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)

    Hi,

    The css for the flags have changed by disabling rounded-border and box-shadow on the images of the flags alone, this should have not caused any issues (but you know the rules… supposed 🙂 )

    I have contacted you directly regarding the settings issue, will try to solve as soon as possible, and would appreciate it if anyone else that is experiencing a similar issue contact me.

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)

    An update regarding the permissions issue. The setting location have changed. So if you are using old bookmarks or pages, just use the new side menu option with our icon.

    Any opinions/comments on that will be welcomed.

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)

    Anyone having layout issues and downloaded before this message, please change line 346 in transposh_widget.php to

    if (isset($after_widget)) echo $after_widget;

    Hmph, I would swear I posted this before… seems I need a stronger coffee!

    A couple of issues:

    The “Set post language” menu is not working in any of my test sites, it reverts to whatever I have in tp_language (or Default) when I Save/Update a page.

    In my widgets, titles of posts with a tp_language different from the default language now get messed up with a SPAN tag inside the link, like:
    <a title="<span lang =">Post Title" href="http://site.org/posttitle"><span>Title translation</span></a>

    When translating, if I click on Google Suggest and then on Next translation, I don’t get any new suggestions unless I click on Bing and back on Google or I close and reopen the dialog.

    Transposh is that close from perfection! 😉

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)

    Will check it out, this stuff happens

    You are not getting new suggestions from Google because I guess the translation is the same one, try changing a letter and than hit the suggest

    No, it happens with new, untranslated sentences. I do a translation, then hit the Next translation button to advance to the next sentence, which is untranslated, and no suggestion appears automatically. I either have to click on Bing and back on Google, or if there’s no Bing, I’ve to close the dialog and reopen.

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)

    Ok,

    First, checked the set post language here, and it seems to work, please contact me with an access to any such site so I’ll be able to test.

    Regarding the title, make sure you use the_title_attribute function in your theme and not the_title (or something similar)

    Regarding the Google issue, same access, will be happy to test

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘0.9.0 Released’ is closed to new replies.