Connections Business Directory
[resolved] Will not activate (9 posts)

  1. JanSnowski
    Posted 2 years ago #

    Yesterday I installed and when I went to my site there was a note about an update to without the option to update from my dashboard. So I deleted the older version and downloaded the upgraded version BUT it will not activate...I think the plugin is great. Please help, what must I do.
    BTW I am on OSX 10.7.5, WP 3.5.1, Theme Suffusion v 4.4.6 with child Suffu-scion and my main browser Firefox v 20.0


  2. tassos
    Posted 2 years ago #


    I had the same problem but figured out the solution and it worked.
    You will find the following lines which you should just delete:

    417. <<<<<<< HEAD
    422. =======
    425. >>>>>>> fxbenard-develop

    Once you delete them everything comes back and works fine. I think it has something to do with the <<< in that some servers accept only two , some three and so on.

    Hope it helps :-)

  3. Treebeard
    Posted 2 years ago #

    Me too - I'm trying to find these lines, what file should I look in? I checked the includes/class.settings.php file and then the rest of the connections directory, but didn't find anything.

    OOPH!!! Never mind!! I was searching for "417." in the files. I found it.

    Just curious, will deleting these lines break anything? they must be there for a reason right?

    Thanks for your help!

  4. JanSnowski
    Posted 2 years ago #

    Hi Tassos,
    Thanks for the quick reply. But help a noob out please. I have done some customizing of my theme but never a plugin. I have the plugin editor and have the Connections edits open but which php, css file will I find the 417....etc in there are no line numbers in the first one that I open "connections/connections.php" Apologies for being a bit dof. Janek

  5. tassos
    Posted 2 years ago #

    Oops sorry forgot as everyone else had the same problem. Look for the following:



  6. JanSnowski
    Posted 2 years ago #

    Hi Tassos,
    You are a Star :D Well done. It worked!
    Thanks a ton. Janek

  7. n8tive
    Posted 2 years ago #

    Tassos - thanks so much for this fix. Dead site now living again

  8. providencehouston
    Posted 2 years ago #

    Thanks a million Tassos, that did the trick!

  9. shazahm1
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #


    Please follow the advice given by @tassos or delete and reinstall Connections. It is safe to do, you will not lose anything.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Connections Business Directory
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.