Support » Plugin: Pods - Custom Content Types and Fields » 0000-00-00 00:00:00 showing as date & time

  • Resolved Beckybob

    (@beckybob)


    Suddenly for no reason I can find, “0000-00-00 00:00:00” is showing up as the date and time of what is supposed to be a scheduled hearing. Issue is; no date or time has been put into this field! Now in posts that HAVE info entered into that field, it shows correctly, for whatever date and time has been entered. But in all of the posts that have no info entered, it’s showing all those zeros. I have it set in the settings to allow no entry (to be left blank), so I cannot figure why it’s now suddenly showing zeros. This started a few weeks ago at least.
    Also, I have the format for time set to display as an hour and minutes, but as you can see, it’s showing seconds too – ??? Thanks for looking into this.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Jory Hogeveen

    (@keraweb)

    Hi @beckybob

    Sorry for my late reply, missed this topic!

    How are you displaying the dates? Magic tag? PHP?

    Cheers, Jory

    Plugin Author Jory Hogeveen

    (@keraweb)

    Closing topic due to no reply, feel free to reopen if you still need help!

    Cheers, Jory

    Thread Starter Beckybob

    (@beckybob)

    Sorry Jory, meant to reply, :{ For some unknown reason it started working just like it’s s’posed to do, about three days after I posted the question. Thank goodness. Have been keeping plugins and theme updated, so dont know if that had anything to do with it or not. But Thanks for trying to help!

    Plugin Author Jory Hogeveen

    (@keraweb)

    Hi @beckybob

    Thanks for letting me know! And yes, this sounds like it might have been a plugin conflict that was resolved after an update 🙂

    Cheers, Jory

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘0000-00-00 00:00:00 showing as date & time’ is closed to new replies.