• Resolved jurij_c

    (@jurij_c)


    Доброго дня Кирил,

    тестую ваш плагін. Помітив декілька моментів і маю ідеї:

    1) вибір типу доставки (відділення, адресна) зроблено як дропбокс (клієнт може не зрозуміти чітко про що це) –
    в цьому випадку краще було б або зробити radio, або ще краще (щоб не добавляти зайві поля) зробити можливість окремих способів доставки (щоб при потребі скорфігурувати два способи і обирати через функціонал вукомерсу). Також тоді в адмінці буде більш чітко видно чи вибрано доставку в відділення чи на адресу.

    2) Чи можливо змінити якою мовою висвітлюються відділення (йдеться про назви в дропбоксі). В Налаштуваннях можна вибрати одну з мов. Чи можливо динамічно змінити це в залежності від актуальної мови? (використовуємо не polylang і не wpml. mo працює добре, пошук працює двома мовами, але результати тільки вибраною в налаштуваннях)

    3) збереження попереднього міста і відділення. Оскільки воно записується в замовленні також в billing, було б непогано записувати його теж в аккаунт клієнта в поля billing. Коли плануєте відновити збереження і вчитування при новому замовленні?

    4) чи можливо в адмін зробити зміну відділення (з використанням api нової пошти). Нп. Клієнт попросив змінити відділення чи місто. Можливо це доцільніше зробити через модальне вікно в замовленні, щоб не вантажити зайві скрипти для цього функціоналу.

    5) дуже важливий фукціонал оновлення статусів нової пошти. з можливістю ручної зміни статусів замовлення, та автоматичного з певними критеріями ( в залежності від теперішнього статусу). Якщо це можливо, що готові це зараз реалізувати – готовий придбати про версію і допомогти з тестуванням.

    6) оскільки потенційно можливі збої – варто зробити можливість, щоб клієнт міг написати вручну місто і відділення, якщо api не дає результатів.

    • This topic was modified 2 years, 9 months ago by jurij_c.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author kirillbdev

    (@kirillbdev)

    @jurij_c Здравствуйте. Отвечу по пунктам.

    1. Мы планируем сделать публичный Checkout API (js). С помощью него можно будет манипулировать полями плагина на странице оформления заказа. Т.е. если вам нужно будет дополнить функционал или изменить какую-то его часть, этого можно будет добиться с помощью API (в рамках его возможностей конечно). По срокам пока сказать не могу.
    2. Для плагинов локализации, отличных от WPML и Polylang, существует фильтр wc-ukr-shipping-language, Он описан в этой статье https://kirillbdev.pro/docs/wcus-free-wc-ukr-shipping-language/
    3. Восстановление функционала планируется в 1.8.1.
    4. Сейчас этот функционал доступен только в версии PRO. Но в планах перенести его также и в бесплатную версию.
    5. Вероятнее всего, функционал синхронизации ттн (обновление статусов и т.д.) не будет включен в наши self-hosted плагины, поскольку это слишком рискованно (учитывая, сколько разных конфигураций хостингов и vps есть у нашей аудитории). Однако, мы готовим интересное решение для всех наших клиентов, в котором, кроме всего прочего, будет включен данный функционал. Следите за новостями в этом канале https://t.me/kirillbdev_pro =)
    6. Очень хорошая идея! Обязательно подумаем над её реализацией.

    Thread Starter jurij_c

    (@jurij_c)

    Кирил, дякую за інфо!

    Щодо 1) я всерівно рекомендував би проналізувати це з точки зору UI/UX. Теперішнє рішення вибору (відділення чи адрес) достатньо не оптимальне. Значно краще коли видно всі варіанти вибору, без зайвого кліку по полі. і ще краще, якщо можна уникнути взагалі додаткового поля.
    5) загалом це можна реалізувати в кілька етапів. Початковий етап- який буде тільки показувати статус даної декларації (при тому можна кешувати запит на кілька годин за допомогою вбудованого кешу вордпресу). Реалізація повинна бути дуже простою.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Декілька запитань і ідеї’ is closed to new replies.