• Resolved miljkovicmisa

    (@miljkovicmisa)


    Όταν το προϊόν περιέχει custom attributes, εκείνα δηλαδή που δημιουργούνται στην σελίδα προϊόντος και χωρίζονται με “|” παρατηρώ πως το xml δέν δημιουργείται σωστά, αφενός δέν τα εμφανίζει τα attributes αφετέρου σχηματίζεται χαλασμένο το xml στο πεδίο “size”.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support gibeladakis

    (@gibeladakis)

    Καλή σας μέρα,

    παρακαλώ δώστε μας περετέρω διευκρινίσεις ως αναφορά τα attributes , ποια ειναι αυτά που σπάνε, και 1 παράδειγμα προιοντος που ειναι σπασμένο και τέλος, ένα screenshot των ρυθμίσεων των plugin.

    Με εκτίμηση,
    Μπελαδάκης Γιώργος

    Thread Starter miljkovicmisa

    (@miljkovicmisa)

    Καλησπέρα και ευχαριστώ για την σύντομη απάντηση.
    Αρχικά να διευκρινίσω πώς το πρόβλημα παρατηρείται με custom attributes όχι με τα dynamic. Παρακάτω θα βρείτε link με τα διάφορα στάδια στο προϊόν ώστε να καταλάβετε πώς γίνεται η εισαγωγή των attributes καθώς και τις ρυθμίσεις του plugin.
    Επίσης το αρχείο που θα βρείτε στο link είναι αυτό που δημιουργείται και μπορείτε να δείτε το πεδίο color κενό ενώ το size έχει μόνο το “closing tag”.
    Επίσης να διευκρινίσω πώς είμαι εξοικειωμένος με php και τον τρόπο που λειτουργεί γενικά το wordpress οπότε και θα μπορούσα να προχωρήσω σε τυχών αλλαγές/προσθήκες κώδικα προκειμένου να επιτευχθεί το ζητούμενο εφόσον αυτό είναι δυνατό.

    Links φωτογραφιών:
    Attributes for plugin -> https://ibb.co/Bc1mxjW
    Color attribute for product -> https://ibb.co/JzvQPH9
    Size attribute for product -> https://ibb.co/Q9BhLpP
    Plugin settings -> https://ibb.co/SyT9g78
    Product variations -> https://ibb.co/GTM3sQg
    Success page plugin -> https://ibb.co/kDfjC22

    Υ.Γ.: Τώρα παρατήρησα πώς υπάρχει πρόβλημα και με την κατηγορία. Το εν λόγω προϊόν ανήκει στην κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ -> ΑΝΔΡΙΚΑ και στην κατηγορία ΑΝΔΡΙΚΑ -> ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ.
    Δείτε στο αρχείο τι βγάζει:

    <category>
      <![CDATA[ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΝΔΡΙΚΑ, ΑΝΔΡΙΚΑ, ΑΝΔΡΙΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ]]>
    </category>
    • This reply was modified 4 years ago by miljkovicmisa. Reason: Πρόσθετο πρόβλημα που παρατηρήθηκε
    • This reply was modified 4 years ago by miljkovicmisa.
    Plugin Author George Kapsalakis

    (@georgekapsalakis)

    Καλημέρα σας,
    Το πρόβλημα με τα attributes οφείλετε στο ότι δεν τα έχετε περάσει σαν terms μέσα στα attributes. Απο το screenshot για τα attributes βλέπουμε ότι στα terms είναι κενό ενώ θα επρεπε να είναι κάπως έτσι:

    View post on imgur.com


    Και κατα την εισαγωγή τους στο προϊόν: https://imgur.com/zvAFZdm και https://imgur.com/1H2lgxZ
    Επομένως για αυτό το λόγο υποθέτουμε ότι δεν σου εμφανίζει στο xml τα χαρακτηριστικά γιατί δεν βρήκε κάποιο term. Δοκιμασε το παραπανω και ενημέρωσε μας αν είναι εντάξει.

    Το πρόβλημα με τις κατηγορίες οφείλετε στο ότι το έχετε σε πολλαπλές κατηγορίες, εχει επιδιορθωθεί και επιστρέφετε το path μόνο για μια τελικη κατηγόρια σε update του plugin που θα βγεί εντός των επόμενων ημερών (όπου θα εμπεριέχονται πολλά νεα features, όπως το διαχωρισμό των προϊοντων με βάση το χρώμμα κ.α.).

    Thread Starter miljkovicmisa

    (@miljkovicmisa)

    Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την άμεση υποστήριξη, το πρόβλημά μου λύθηκε, θα ήθελα να σημειώσω πως έκανα εισαγωγή των προϊόντων μαζικά από το .csv μέσω του εισαγωγέα του woocommerce και δυστυχώς δεν εισήγαγα τα πεδία “Attribute 1 Visible” και “Attribute 1 Global” με τιμή “1” για τα χρώματα και τα μεγέθη με αποτέλεσμα το woocommerce να δημιουργήσει custom attributes και όχι global.
    Εν τέλη αυτό που διόρθωσε το πρόβλημα ήταν update όλων των προϊόντων μέσω του csv αυτή τη φορά με τα πεδία “Attribute 1 visible” και “Attribute 1 Global” με τιμή “1” πράγμα που έκανε τα attributes global.
    Αφήνω παρακάτω σχετικό link για όποιον επιχειρήσει να κάνει εισαγωγή μέσω csv, ώστε να ξέρει τα πεδία attribute global και attribute visible.

    https://github.com/woocommerce/woocommerce/wiki/Product-CSV-Import-Schema#csv-columns-and-formatting

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Πρόβλημα με custom attributes [xml broken]’ is closed to new replies.