WordPress.org

Forums

User Profile

Xeronimo

User Activity

Recent Replies

  1. Weird WordPress theme/CSS problem after Ubuntu upgrade!? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  2. One WP site suddenly very slow, all others normal!? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  3. WP very slow when not logged in as an admin!? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  4. wp-phpmyadmin User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by davidjmcclelland.
  5. [resolved] [closed] network admin getting redirect loop User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  6. [resolved] Update Network > redirect loop!? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  7. [resolved] Version history of a page or post? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. Upgrading from 3.0 > 3.1 fails with weird error message!? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. WP sites (on Ubuntu) slow on first access?? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. [resolved] Import & Export in WP really sucks!? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. Importing WP 3 site WITH menu structure into WP Multi-Site? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  12. Migrating WP site from one server to another? WITH menu structure?? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Kim09.
  13. Multi-Site: dashboard works but sites don't? Domain wildcard problem? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. Plug-in permission problems!? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  15. Restricting the stats a WP user can see? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  16. [resolved] embedding iFrame in WP 3.0.1? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by kelvinmedina.
  17. embed iFrame not working on WP 3.0.1? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by eastmav.
  18. Lightbox: working on post but not page!? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [resolved] max upload size problem! Yes, again ... User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by nathan12343.
  20. [resolved] Changing the domain name of a WP multisite installation? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  21. [resolved] changing the domain name > problems!? User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Weird WordPress theme/CSS problem after Ubuntu upgrade!? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Xeronimo.
  2. One WP site suddenly very slow, all others normal!? Started: 3 years ago No replies.
  3. WP very slow when not logged in as an admin!? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Xeronimo.
  4. [resolved] Update Network > redirect loop!? Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  5. [resolved] Changing the domain name of a WP multisite installation? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  6. [resolved] Version history of a page or post? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Xeronimo.
  7. Upgrading from 3.0 > 3.1 fails with weird error message!? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Xeronimo.
  8. embed iFrame not working on WP 3.0.1? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by eastmav.
  9. [resolved] embedding iFrame in WP 3.0.1? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by kelvinmedina.
  10. WP sites (on Ubuntu) slow on first access?? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Xeronimo.
  11. [resolved] Import & Export in WP really sucks!? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Xeronimo.
  12. Importing WP 3 site WITH menu structure into WP Multi-Site? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  13. Migrating WP site from one server to another? WITH menu structure?? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Kim09.
  14. Multi-Site: dashboard works but sites don't? Domain wildcard problem? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Xeronimo.
  15. Plug-in permission problems!? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Xeronimo.
  16. Restricting the stats a WP user can see? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Xeronimo.
  17. Lightbox: working on post but not page!? Started: 4 years ago No replies.
  18. [resolved] max upload size problem! Yes, again ... Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by nathan12343.
  19. [resolved] changing the domain name > problems!? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Xeronimo.