WordPress.org

Forums

User Profile

wrona

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] how to make styles for links seperate from body and widget User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. [closed] CSS changing link color help User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. CSS changing link color help User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. [Theme: Hatch] How can i get the images on the homepage to link to the pages not posts User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. [resolved] Getting rid of built in HOME page in nav that doesnt support custom menus User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Pioneer Valley Web Design.
  6. Home button is displaying twice on my menu for some reason User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Permalinks is adding weird "defaultsite" to URL User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. [resolved] Need some help with padding change in CSS User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Emil Uzelac.
  9. using child theme, functions.php error? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  10. [resolved] [closed] Didn't use child themes in twenty eleven theme, HELP! User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Jan Dembowski.
  11. canonical name/URL redirect (www. vs. no www.) User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] how to make styles for links seperate from body and widget Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by wrona.
  2. [closed] CSS changing link color help Started: 2 years ago No replies.
  3. CSS changing link color help Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by wrona.
  4. [resolved] Getting rid of built in HOME page in nav that doesnt support custom menus Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Pioneer Valley Web Design.
  5. Home button is displaying twice on my menu for some reason Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by wrona.
  6. [resolved] Permalinks is adding weird "defaultsite" to URL Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by wrona.
  7. [resolved] [closed] Didn't use child themes in twenty eleven theme, HELP! Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by Jan Dembowski.
  8. [resolved] Need some help with padding change in CSS Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by Emil Uzelac.
  9. using child theme, functions.php error? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by wrona.
  10. canonical name/URL redirect (www. vs. no www.) Started: 4 years ago No replies.