WordPress.org

Forums

User Profile

WPyogi

User Activity

Recent Replies

  1. Only the menus are showing on my dashboard - no content User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by mkukuc.
  2. [resolved] pdf download with firefox User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Ph59.
  3. [closed] Fatal error updating to 4.2.1 User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by balloune.
  4. Twenty-Fifteen- Pages Not Showing Up User last replied: 4 months ago. No replies since.
  5. [closed] theme motif User last replied: 4 months ago. No replies since.
  6. Page Update User last replied: 4 months ago. No replies since.
  7. [resolved] Themes compatible with IE and Chrome? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  8. Can I Make Posts Page Specific? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Seastrata.
  9. [resolved] [Theme: Bouquet] Unable to load child theme (fails to recognize parent?) User last replied: 4 months ago. No replies since.
  10. Many Images on web and media library don't appear User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by lebron.d.
  11. [resolved] Twentyfourteen - Simple Custom CSS Worked on WAMP...But not on site User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Dynan.
  12. [resolved] No idea where to start - Parse error: syntax error, unexpected '.' User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by ariel6696.
  13. Can not see text or tool bar in Classic Editor User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Jarrett_Ti.
  14. Embedded porn link showing up in all posts User last replied: 4 months ago. No replies since.
  15. Weird link appearing under header! User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Jose Castaneda.
  16. Moesia Theme - Hide "Proudly Powered by..." User last replied: 4 months ago. No replies since.
  17. Installed Plugin does not appear in Dashboard User last replied: 4 months ago. No replies since.
  18. visual editor wordpress not working User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 1 month ago by dustpickle.
  19. 500 Internal Server Error User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by singledad74.
  20. Forum not accepting password I've used for years User last replied: 4 months ago. No replies since.
  21. Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in line 31 User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Ricardo.
  22. Newbie needs help: Missing Post/ no title on post User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Claire.
  23. Events User last replied: 4 months ago. No replies since.
  24. Subscribe/Unsubscribe by Category User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Jes2000.
  25. [Plugin: Contact Form 7] How to use form to send emails User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by sozo3.
  26. [resolved] Not valid username. Can't access Admin Panel. User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago by jcuad015.
  27. Synced me to someone elses website User last replied: 4 months ago. No replies since.
  28. Can't access my admin page after automatic 4.1.2 upgrade User last replied: 4 months ago. No replies since.
  29. [closed] Synced to someone elses domain User last replied: 4 months ago. No replies since.
  30. [resolved] Link wordpress to existing godaddy site User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by izzyc.

Threads Started

No more topics posted.