WordPress.org

Forums

User Profile

WPRanger

User Activity

Recent Replies

  1. automatic WP upgrade fails User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. [resolved] Amateur attempt to alter footer has website disappear entirely.... User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Technobimbo.
  3. how to code always set mode 777 for folder sub(folder month) uploads User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. [closed] display driver problem User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. Site problem!!! User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Nikolasg..
  6. footer menu wont show User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Jenny Beaumont.
  7. Make Logo Responsive User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. WordPress didn't show up properly and shows only a tree menu User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. WordPress Portfolio Title Length User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by dmr321.
  10. [resolved] Image link placement User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by uber2046.
  11. Posts not showing up on blog page User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Jenny Beaumont.
  12. I have trouble viewing my updates to my site on the web. User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. Can't see CSS changes on live site even after cache clear and force reload! User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by lorro.
  14. How to change wp url and logon username User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. Unable to load my site or login User last replied: 2 years ago. No replies since.
  16. how to edit code in wordpress 3.9 User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by sthlmpaparazzi.
  17. [resolved] Posts Page Problem User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Michael.
  18. [resolved] Pics not appearing User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Beth.
  19. [resolved] Code below opening body tag User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Abemedpibe.
  20. [resolved] How to locate a script in the WP files easily? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by nigeltp.
  21. Accidently deleted .htaccess file User last replied: 2 years ago. No replies since.
  22. [resolved] Site has messy outlook after backupping via FTP User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by OJDille.
  23. New staff member post not showing up after deleting old staff User last replied: 2 years ago. No replies since.
  24. where is my website? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  25. Website takes users to WordPress Login. User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  26. [resolved] Blank screen with a dot on ALL of my installs User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by frobak.
  27. Images show in post when previewed from dashboard, but not on actual site User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by pumpkinn.
  28. Media Library items missing, but files on disk User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by superpotion.
  29. [resolved] WordPress 3.9 seems to have removed ALL my images User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by richlondon.
  30. [resolved] 504 Gateway error User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by AngelikWebDesigns.

Threads Started

No more topics posted.