WordPress.org

Forums

User Profile

WillemGrooters

User Activity

Recent Replies

  1. New installation 4.1 fails due to undefined function User last replied: 5 months ago. No replies since.
  2. Long overdue update User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Abhishek Ghosh.
  3. [resolved] One blog, multiple (virtual) servers User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. Redirect loop and other problems User last replied: 5 years ago. No replies since.
  5. 2.8.3 upgrade broke my navbar - it now says "no categories" User last replied: 5 years ago. No replies since.
  6. Adding media broke in 2.6.3 User last replied: 6 years ago. No replies since.
  7. Cannot login after upgrade User last replied: 6 years ago. No replies since.
  8. Upgrading to 2.6.3 User last replied: 6 years ago. No replies since.
  9. Spam - Removal from Google's Index User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by whooami.
  10. [resolved] HELP - log in troubles User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by estrelya.
  11. [resolved] how to upload a zillion files? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by DianeV.
  12. Bad response User last replied: 6 years ago. No replies since.
  13. WP 2.6 is hackable, hacked? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by moshu.
  14. New blog under https not accessable User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by aimplg.
  15. Naming problem User last replied: 6 years ago. No replies since.
  16. Solution for 2.3 database errors / wp_post2cat does not exist User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by whooami.
  17. Hemingway Theme - problems with it! User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by nandorj78.
  18. method to secure database data User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Kafkaesqui.
  19. Trouble update 2.0.10 --> 2.1.3 User last replied: 8 years ago. No replies since.
  20. user registration email not working? User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago by nlaracuente.
  21. Registration email without data; admin Ok User last replied: 8 years ago. No replies since.
  22. Whuy MyIsam User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by MichaelH.
  23. Chnage request for OpenVMS support User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by Chris_K.

Threads Started

  1. New installation 4.1 fails due to undefined function Started: 6 months ago Most recent reply: 5 months ago by WillemGrooters.
  2. Long overdue update Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Abhishek Ghosh.
  3. [resolved] One blog, multiple (virtual) servers Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WillemGrooters.
  4. Redirect loop and other problems Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by WillemGrooters.
  5. Adding media broke in 2.6.3 Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by WillemGrooters.
  6. New blog under https not accessable Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by aimplg.
  7. Bad response Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by WillemGrooters.
  8. Naming problem Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by WillemGrooters.
  9. method to secure database data Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Kafkaesqui.
  10. Trouble update 2.0.10 --> 2.1.3 Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by WillemGrooters.
  11. Registration email without data; admin Ok Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by WillemGrooters.
  12. Whuy MyIsam Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by MichaelH.
  13. Chnage request for OpenVMS support Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by Chris_K.