WordPress.org

Forums

User Profile

whistler2020

User Activity

Recent Replies

  1. 404 or 500 server error on every page after trying to make WordPress my homepage User last replied: 7 years ago. No replies since.
  2. INDEX page not loading properly. User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Scooby.
  3. Style Sheets Missing User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by mdg1735.
  4. Having problems using a custom static front page User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by rudolf45.
  5. NewYorker theme squash with search results. User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Phizinza.
  6. [resolved] blog home page placement User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Scooby.
  7. more than one script in root directory User last replied: 7 years ago. No replies since.
  8. Page Problem User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by stubble.
  9. [resolved] My comments now delay a lot! update to 2.3.3 User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by diego018.
  10. PHP in Sidebar? User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by geekjon.
  11. Theme changes on its own User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 6 years ago by slicknog.
  12. [WP Theme] Unlimited Theme Color call "Scheme Maker" User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by kornfeb.
  13. [resolved] How to create static pages with same layout User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Jellelle.
  14. Should I be using WordPress? User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Joni.
  15. multiple self-hosted wordpress installs under single account User last replied: 7 years ago. No replies since.
  16. Problems with permissions User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by fotokunstner.
  17. [resolved] Silver Lexus - Theme problems with IE? User last replied: 7 years ago. No replies since.
  18. Initial Install Warning User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Rasemt.
  19. Login problems, wp-login.php and web site link User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 6 years ago by kittycleopatra.
  20. Upgrade 1.5 to 2.2.1 version User last replied: 7 years ago. No replies since.
  21. How to turn off 404 handle User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by DianeV.
  22. [resolved] My RSS feed cannot pass XML validation User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 6 years ago by samlesher.
  23. odd problem--looks like a virus User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Clicknathan.
  24. Please review my site User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by soyuz.
  25. [resolved] I need to add posts by another author, but login as admin User last replied: 7 years ago. No replies since.
  26. eCard plugin not sending eCards User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Anonymous.
  27. Gravatar question: Allow registration for display? User last replied: 7 years ago. No replies since.
  28. language_attributes problems in header.php in themes. User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by kyubi.
  29. Still working out the kinks. User last replied: 7 years ago. No replies since.
  30. [Plugin: Secure Contact] Dind't work User last replied: 7 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.