WordPress.org

Forums

User Profile

WatkinsT

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Featured Image] Images not appearing when posting to Facebook User last replied: 7 months ago. No replies since.
  2. [Plugin: WP-SpamShield Anti-Spam] 5 Stars! User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Red Sand Media Group.
  3. [resolved] [Plugin: Simple Share Buttons Adder] When sharing to Facebook: "Share This Post! 0000" appears User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Simple Share.
  4. [Plugin: Simple Share Buttons Adder] Pinterest Not Automatically Posting Title's When Pinning User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: WP-SpamShield Anti-Spam] Influx of Contact Form Spam User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Red Sand Media Group.
  6. My homepage and webpages are being redirected to a different website User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Kasia - WPMU DEV Support.
  7. [Plugin: Simple Share Buttons Adder] Incorrect Facebook Images displaying when sharing User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. Proper Images Not Posting to Facebook User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. When posting to Facebook wrong photo displays User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by RosieMBanks.
  10. Blog Posts Not Showing up properly in Google User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by James Huff.
  11. Photos not displaying to social media sites User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. 404 Error Message-Page cannot be found User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. Embed Code Not working for video User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago by Sal Ferrarello.
  14. [Plugin: Simple Share Buttons Adder] Perfect Social Media Plugin User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Simple Share.
  15. [resolved] [Plugin: AddToAny Share Buttons] Pin It button not working correctly User last replied: 2 years ago. No replies since.
  16. Wrong Photos displaying from copy & pasted links User last replied: 2 years ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: Adsense Explosion] AdSense Explosion: Ad's don't appear User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Romolo Cortese.
  18. [Plugin: Google Analytics by MonsterInsights] Adding google analytics to another account User last replied: 2 years ago. No replies since.
  19. [Plugin: Genesis Simple Menus] Menus User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Ron Rennick.
  20. Style Weekly Template Tim Thumb Issue User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Featured Image] Images not appearing when posting to Facebook Started: 7 months ago No replies.
  2. [Plugin: WP-SpamShield Anti-Spam] 5 Stars! Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Red Sand Media Group.
  3. [resolved] [Plugin: Simple Share Buttons Adder] When sharing to Facebook: "Share This Post! 0000" appears Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Simple Share.
  4. Embed Code Not working for video Started: 2 years ago Most recent reply: 1 year ago by Sal Ferrarello.
  5. [Plugin: Simple Share Buttons Adder] Pinterest Not Automatically Posting Title's When Pinning Started: 1 year ago No replies.
  6. [resolved] [Plugin: WP-SpamShield Anti-Spam] Influx of Contact Form Spam Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Red Sand Media Group.
  7. My homepage and webpages are being redirected to a different website Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Kasia - WPMU DEV Support.
  8. [Plugin: Simple Share Buttons Adder] Incorrect Facebook Images displaying when sharing Started: 1 year ago No replies.
  9. Proper Images Not Posting to Facebook Started: 1 year ago No replies.
  10. When posting to Facebook wrong photo displays Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by RosieMBanks.
  11. Blog Posts Not Showing up properly in Google Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by James Huff.
  12. Photos not displaying to social media sites Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WatkinsT.
  13. 404 Error Message-Page cannot be found Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WatkinsT.
  14. [Plugin: Simple Share Buttons Adder] Perfect Social Media Plugin Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Simple Share.
  15. [resolved] [Plugin: AddToAny Share Buttons] Pin It button not working correctly Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WatkinsT.
  16. Wrong Photos displaying from copy & pasted links Started: 2 years ago No replies.
  17. [Plugin: Google Analytics by MonsterInsights] Adding google analytics to another account Started: 2 years ago No replies.
  18. [Plugin: Genesis Simple Menus] Menus Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Ron Rennick.