WordPress.org

Forums

User Profile

treviscarletta

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [closed] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Remove Dead Sites User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 1 month ago by Jeremy Herve.
  2. [resolved] [Plugin: Media Library Categories] Categories Not Shown as Checkboxes User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by jeffrey-wp.
  3. [Plugin: Carousel Horizontal Posts Content Slider] Latest Update Formatting Problems User last replied: 11 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: Contact Form 7] Two forms (almost identical) on the same site behaving differently User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [Plugin: iThemes Security (formerly Better WP Security)] Broken Site after Adding to Fresh WP Install User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: User Switching] Doesn't switch user, brings me to login screen User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [resolved] Edit CSS Link Gone User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [resolved] 404 After Manually Installing WP into Folder on Site User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Media Library Categories] Categories Not Shown as Checkboxes Started: 7 months ago Most recent reply: 6 months ago by jeffrey-wp.
  2. [Plugin: Carousel Horizontal Posts Content Slider] Latest Update Formatting Problems Started: 11 months ago No replies.
  3. [resolved] [Plugin: Contact Form 7] Two forms (almost identical) on the same site behaving differently Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by treviscarletta.
  4. [Plugin: iThemes Security (formerly Better WP Security)] Broken Site after Adding to Fresh WP Install Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by treviscarletta.
  5. [resolved] [Plugin: User Switching] Doesn't switch user, brings me to login screen Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by treviscarletta.
  6. [resolved] Edit CSS Link Gone Started: 1 year ago No replies.
  7. [resolved] 404 After Manually Installing WP into Folder on Site Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by treviscarletta.