WordPress.org

Forums

User Profile

Travel Pumps

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: WordPress Font Uploader] Font Uploader Plugin not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Pippin Williamson.
  2. [resolved] [Plugin: WordPress Font Uploader] Notice: use of undefined constant User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by esmi.
  3. [closed] Font Plugin not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by esmi.
  4. Plugins problem Notice User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. Deprecated Message User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. My blog domain was suspended through wordpress User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by alchymyth.
  7. Failed to Open Page too many times User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. WordPress slow User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. [resolved] Social Media Widget problem User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. [resolved] Social Media Widget problem User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  11. [resolved] Blog server cannot be found User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. More link not working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  13. Error Warning message User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by catacaustic.
  14. [Plugin: WP-ShowHide] Rome "Press Release" title User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by a_ahmed.
  15. Database Error User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  16. [Plugin: Easy Affiliate] Error message when activated User last replied: 2 years ago. No replies since.
  17. Problem with Easy Affiliate plugin User last replied: 2 years ago. No replies since.
  18. New theme notice, how do I fix this? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  19. My blog page is blank!!! User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: WordPress Font Uploader] Font Uploader Plugin not working Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Pippin Williamson.
  2. [closed] Font Plugin not working Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by esmi.
  3. Plugins problem Notice Started: 1 year ago No replies.
  4. Deprecated Message Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Travel Pumps.
  5. My blog domain was suspended through wordpress Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by alchymyth.
  6. Failed to Open Page too many times Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Travel Pumps.
  7. [Plugin: WP-ShowHide] Rome "Press Release" title Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by a_ahmed.
  8. WordPress slow Started: 2 years ago No replies.
  9. [resolved] Social Media Widget problem Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Travel Pumps.
  10. [resolved] Social Media Widget problem Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  11. [resolved] Blog server cannot be found Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Travel Pumps.
  12. More link not working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  13. Error Warning message Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by catacaustic.
  14. Database Error Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  15. [Plugin: Easy Affiliate] Error message when activated Started: 2 years ago No replies.
  16. Problem with Easy Affiliate plugin Started: 2 years ago No replies.
  17. New theme notice, how do I fix this? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  18. My blog page is blank!!! Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Travel Pumps.