WordPress.org

Forums

User Profile

tom182

User Activity

Recent Replies

  1. Can upload images to Media but images will not insert into fields User last replied: 2 days ago. No replies since.
  2. [Plugin: Yoast SEO] Used to reliable- now I would avoid and use alternative User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [Plugin: WP Google Maps] Well worth it User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. where are these coming from? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. string of XXXXX's appearing on site User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. New users not getting notification - in need of Help User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [resolved] is this a Theme or WordPress issue? social icons not showing in User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. [resolved] WhiteScreen on wp-admin page - Solution :-) User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. Can anyone recommend a good translation plugin User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. very simple question about Editor for php files User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  11. WP blog in subdomain not beign indexed, Privacy is OK, htaccess issue??? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  12. [resolved] Robots.txt, does this look OK to you User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. quick Robots.txt question when I have 2 sitemaps User last replied: 3 years ago. No replies since.
  14. [resolved] added a blog, sitemap and indexing User last replied: 3 years ago. No replies since.
  15. just created new site in wordpress, old site and 301 redirects question User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  16. [Plugin: NextGEN Gallery] image it appears But page disappears User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. [Plugin: NextGEN Gallery] image it appears But page disappears User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. [resolved] WP installed but onlu homepage appearing ???? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [resolved] only want links in sub menu, newbie User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. installed WP on live site but want to keep current as is until I customise theme User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Tim S.
  21. title tags and descript tags- basic question User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by shirazdrum.

Threads Started

  1. Can upload images to Media but images will not insert into fields Started: 2 days ago Most recent reply: 2 days ago by tom182.
  2. [Plugin: Yoast SEO] Used to reliable- now I would avoid and use alternative Started: 1 year ago No replies.
  3. [Plugin: WP Google Maps] Well worth it Started: 1 year ago No replies.
  4. where are these coming from? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by tom182.
  5. string of XXXXX's appearing on site Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by tom182.
  6. New users not getting notification - in need of Help Started: 1 year ago No replies.
  7. [resolved] is this a Theme or WordPress issue? social icons not showing in Started: 2 years ago No replies.
  8. [resolved] WhiteScreen on wp-admin page - Solution :-) Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by tom182.
  9. Can anyone recommend a good translation plugin Started: 2 years ago No replies.
  10. very simple question about Editor for php files Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  11. WP blog in subdomain not beign indexed, Privacy is OK, htaccess issue??? Started: 3 years ago No replies.
  12. [resolved] Robots.txt, does this look OK to you Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by tom182.
  13. quick Robots.txt question when I have 2 sitemaps Started: 3 years ago No replies.
  14. [resolved] added a blog, sitemap and indexing Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by tom182.
  15. just created new site in wordpress, old site and 301 redirects question Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  16. [Plugin: NextGEN Gallery] image it appears But page disappears Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by tom182.
  17. [Plugin: NextGEN Gallery] image it appears But page disappears Started: 4 years ago No replies.
  18. [resolved] WP installed but onlu homepage appearing ???? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by tom182.
  19. [resolved] only want links in sub menu, newbie Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by tom182.
  20. installed WP on live site but want to keep current as is until I customise theme Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Tim S.
  21. title tags and descript tags- basic question Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by shirazdrum.