WordPress.org

Forums

User Profile

tigermvp

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Wp-Pro-Quiz] Email notification not working User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. Can't change characters into Latin Extended (especially header) User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. Can't change characters into Latin Extended (especially header) User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. [Plugin: Remove Query Strings From Static Resources] Great job developers User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. WP Super cache unistalment, deleting problem User last replied: 3 years ago. No replies since.
  6. Big problem with page cache User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Acute problems with images in widgets User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. [resolved] Site down and HTTP 500 (Internal Server Error) User last replied: 3 years ago. No replies since.
  9. [Plugin: Google Analyticator] Failed to authenticate with Google User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Gagan Jain.
  10. [resolved] Custom permalinks not working - but only in Posts User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. Server header status of 200 User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Wp-Pro-Quiz] Email notification not working Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by tigermvp.
  2. Can't change characters into Latin Extended (especially header) Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by tigermvp.
  3. Can't change characters into Latin Extended (especially header) Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by tigermvp.
  4. [Plugin: Remove Query Strings From Static Resources] Great job developers Started: 2 years ago No replies.
  5. WP Super cache unistalment, deleting problem Started: 3 years ago No replies.
  6. Big problem with page cache Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by tigermvp.
  7. [resolved] Acute problems with images in widgets Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by tigermvp.
  8. [resolved] Site down and HTTP 500 (Internal Server Error) Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by tigermvp.
  9. [resolved] Custom permalinks not working - but only in Posts Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by tigermvp.