WordPress.org

Forums

User Profile

theotherlebowski

User Activity

Recent Replies

  1. Since update 4.0.1 big problems User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by jjcaffeine.
  2. OS dependent visual editor issue User last replied: 4 months ago. No replies since.
  3. Admin stopped working on 4.0.1 User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by mikehealy60.
  4. [resolved] Unable to Register from Microsoft Word User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by pmatthews05.
  5. Hattrickunited.org: We can't log in for a few days now User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by graphicscove.
  6. How can I find which WP vesion we're using? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Brent Havill.
  7. Can't get my pages to publish User last replied: 4 months ago. No replies since.
  8. Website won't load User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by john@johnshack.com.
  9. Brand-new install will not trash pages or products User last replied: 4 months ago. No replies since.
  10. How to edit my home page User last replied: 4 months ago. No replies since.
  11. How to add single.php to bootstrap navbar? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Dougless.
  12. [resolved] WP asks for FTP credentials after using FTP client (Transmit) User last replied: 4 months ago. No replies since.
  13. Lost login and username User last replied: 4 months ago. No replies since.
  14. Connection lost / running very slow User last replied: 4 months ago. No replies since.
  15. [resolved] My site won't load and I can't access the wp-admin User last replied: 4 months ago. No replies since.
  16. [resolved] My Site is Redirecting After Changes User last replied: 4 months ago. No replies since.
  17. Automatic update failure User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 2 months ago by kernowmonster.
  18. Move site from test url to final url User last replied: 4 months ago. No replies since.
  19. Help! I tried to fix something in the Function coding and my whole site is down User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by nikising.
  20. hide the path category of posts User last replied: 4 months ago. No replies since.
  21. Update doesn't work User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by fneurieser.
  22. [resolved] Restoring website after accidentily deleting theme files via FTP User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by zapster94.
  23. No Space Between Paragraphs!!!!!!! User last replied: 4 months ago. No replies since.
  24. [resolved] Error in wordpress 4.0 User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by James Huff (MacManX).
  25. My site title isn't there. User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by ibaccarat.
  26. CANNOT switch to Text mode in page Editor User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by kaspar.
  27. Updated and now cannot access account User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by kmessinger.
  28. 3.4.2 WordPress Gallery: easy populate? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Myittips.
  29. Still receiving spam comments after disabling comments User last replied: 4 months ago. No replies since.
  30. WooCommerce - Sorry, this product cannot be purchased. User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 weeks ago by alexsolidracks.

Threads Started

No more topics posted.