WordPress.org

Forums

User Profile

techonda

User Activity

Recent Replies

  1. Header flashing black before it loads User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. Errors after updating to version 3.5 User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. [Plugin: Social Slider] Installation fails User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. [closed] Delete Email Subscribers (JetPack) User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago by WPyogi.
  5. [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)] YARP doesn't work after last update User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by enri1968.
  6. [resolved] [Plugin: Social Gallery Lite] Manual Install User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by woodyhayday.
  7. Media Export User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. Unsolvable theme bug User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by vtxyzzy.
  9. How do I access my WordPress page AFTER moving my hosting? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. (Plugin Jetpack) I need to change User last replied: 2 years ago. No replies since.
  11. [resolved] WordPress database error / SQL Syntax error User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by indietravel.
  12. Lost images after a migration to WordPress User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. Re-Building a Page - How do I pull this off? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  14. Updating Contacts Page - Wonn't go live on site User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. mouse over text on portfolio categories User last replied: 2 years ago. No replies since.
  16. [resolved] Gettin child page links User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by wpismypuppet.
  17. [resolved] Cant quick edit Posts or add Tags to posts User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by mlormans91.
  18. [resolved] HELP: Error 404 home User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by danilomota.
  19. Weird drop-down problem User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by melissa@momodigitaldesign.com.
  20. Blank images after migration User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by leiw.
  21. Blog not being crawled by Google User last replied: 2 years ago. No replies since.
  22. 404 with admin site User last replied: 2 years ago. No replies since.
  23. Phantom Site User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by JRyven.
  24. Malicious links User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by katarina70.
  25. [resolved] Question about categories User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by brtwister.
  26. My entries don't appear on page User last replied: 2 years ago. No replies since.
  27. [resolved] Twitter link opening to Hootsuite User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by saintsnotsinners.
  28. [closed] Comment Form User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  29. [closed] "preview" failed User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  30. My Site was hacked - Is Exporting Posts Okay? User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.