WordPress.org

Forums

User Profile

t-p

User Activity

Recent Replies

  1. WP-Admin available but site blank after migration User last replied: 7 months ago. No replies since.
  2. User Registration User last replied: 7 months ago. No replies since.
  3. Nagivation bar User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Nycole21.
  4. Display a post in both slider and regular listing User last replied: 7 months ago. No replies since.
  5. Login problem User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by nitraus.
  6. Add on my site User last replied: 7 months ago. No replies since.
  7. Unpacking the packageā€¦ Could not create directory. User last replied: 7 months ago. No replies since.
  8. how to remove space between logo image and top menu User last replied: 7 months ago. No replies since.
  9. [resolved] Error message on /wp-admin p[age User last replied: 7 months ago. No replies since.
  10. Fatal error: To call undefined function get_plugins() User last replied: 7 months ago. No replies since.
  11. WordPress.org on Chromebook User last replied: 7 months ago. No replies since.
  12. Lost entire site.!! Please Help!! User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by compleks.
  13. wp installation User last replied: 7 months ago. No replies since.
  14. Hack, malware or plugin corruption? Menu bar has new bad link? User last replied: 7 months ago. No replies since.
  15. Widgets not showing in minamaze theme User last replied: 7 months ago. No replies since.
  16. wp-admin didn't work after change wp-config permission User last replied: 7 months ago. No replies since.
  17. Javascript related errors (search func, responsive menu and gallery not woring) User last replied: 7 months ago. No replies since.
  18. Gallery image size User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by ashar.
  19. Lost login page User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by lsdinc.
  20. Visual editor pane has dissappeared after 4.1 upgrade User last replied: 7 months ago. No replies since.
  21. JavaScript - help to insert code to my home page for a campaign thermometer User last replied: 7 months ago. No replies since.
  22. Mysql Copying User last replied: 7 months ago. No replies since.
  23. 500 internal server error User last replied: 7 months ago. No replies since.
  24. can't log into admin page, only white page User last replied: 7 months ago. No replies since.
  25. All images broken unless logged in User last replied: 7 months ago. No replies since.
  26. Log in help User last replied: 7 months ago. No replies since.
  27. Ongoing issue with htaccess automatically changing (500 Internal Server Error) User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 1 week ago by jeegrobot.
  28. changes in dashboard not reflected in my blog - weird! User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by 24292137.
  29. Fatal Error message when activating new theme User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by sjd4188.
  30. Adding Photos To A Post User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by pierrelo452.

Threads Started

No more topics posted.