WordPress.org

Forums

User Profile

t-p

User Activity

Recent Replies

  1. problems creating new posts in WP 4.0 User last replied: 10 months ago. No replies since.
  2. [resolved] Turn Off Comments For ALL Previous Posts User last replied: 10 months ago. No replies since.
  3. can't edit gallery User last replied: 10 months ago. No replies since.
  4. [resolved] I can't access my wp-admin User last replied: 10 months ago. No replies since.
  5. Cannot prevent pictures from double posting User last replied: 10 months ago. No replies since.
  6. [resolved] WP4.0 Update - plugin.php - Error User last replied: 10 months ago. No replies since.
  7. Cannot Log-In to WordPress.com Site/Admin Page Won't Load User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by jack randall.
  8. Help needed, just installed won't allow add themes or plugins User last replied: 10 months ago. No replies since.
  9. Posts will not publish User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by sammyj749.
  10. Visual Editor won't work after upgrade User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by susb8383.
  11. Issues after Latest WordPress 4.0 upgrade User last replied: 10 months ago. No replies since.
  12. Login problems after auto-upgrade User last replied: 10 months ago. No replies since.
  13. [closed] Font Size User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Andrew.
  14. No posts found. Try a different search? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by haraldrbjellvag.
  15. Updating error User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Samar Hatem.
  16. Help! Can't access login page through wp-admin User last replied: 10 months ago. No replies since.
  17. Problem with permalink User last replied: 10 months ago. No replies since.
  18. how to setup Static Front Page with a Blog User last replied: 10 months ago. No replies since.
  19. Jetpack connection problems User last replied: 10 months ago. No replies since.
  20. Login User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by juggledad.
  21. [resolved] Problem with WordPress 4.0 User last replied: 10 months ago. No replies since.
  22. Fatal error: require() [function.require]: User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by SprialOwner.
  23. Stopping spam comments on images or video User last replied: 10 months ago. No replies since.
  24. Post Comments Hidden after 4.0 Update User last replied: 10 months ago. No replies since.
  25. Error establishing a database connection User last replied: 10 months ago. No replies since.
  26. Remove extra white space User last replied: 10 months ago. No replies since.
  27. [resolved] How can I remove "leave a comment" User last replied: 10 months ago. No replies since.
  28. [resolved] 4.0 does not publish User last replied: 10 months ago. No replies since.
  29. WordPress 4.0 visual editor not auto sizing User last replied: 10 months ago. No replies since.
  30. fatal error from missing regenerate-thumbnail plug-in file? User last replied: 10 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.