WordPress.org

Forums

User Profile

SwansonPhotos

User Activity

Recent Replies

  1. Site won't resize on phone, but doe's in browsers. User last replied: 3 years ago. No replies since.
  2. Adding new page without it appearing in the menu User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Draconator.
  3. unwanted special character in address bar User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Krishna.
  4. Copying WordPress Install to Another Location User last replied: 3 years ago. No replies since.
  5. Youtube video embed User last replied: 3 years ago. No replies since.
  6. Author Page non-exsistant issues User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by rurounirew@gmail.com.
  7. Admin loop, features working according to the url, I want to kill myself User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. Can't Embed YouTube Videos User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  9. WordPress admin too many redirects User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by archjam.
  10. wp-filebase "Error -600: File size error." User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by TimeScience.
  11. Issues with latest upgrade User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by ericnyc.
  12. installed plugins missing User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  13. Horrible posting/uploading behavior User last replied: 3 years ago. No replies since.
  14. [resolved] How To Center Text User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by alex_smith22.
  15. current-item subnav in new div? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by tomDickson.
  16. [resolved] Disappearing website User last replied: 3 years ago. No replies since.
  17. WordPress.com theme on WordPress.org User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Mark Ratledge.
  18. Internal Server Error--Can't Login User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  19. Works on Firefox but not on Safari User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by 2ninerniner2.
  20. Database Error User last replied: 3 years ago. No replies since.
  21. landing page and home page User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Colleen Johansen.
  22. Problem With Smilies User last replied: 3 years ago. No replies since.
  23. Auto Update Erased My Site!!! User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by SimplyHappy.
  24. Changing the color on "HOME" in the nav bar User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by kjoneal.
  25. Comment section alignment User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by khyksmith.
  26. Post to Page User last replied: 3 years ago. No replies since.
  27. Imported Blog Posts Not Showing Up on Page User last replied: 3 years ago. No replies since.
  28. Can i transfer all my posts from one blog to another User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by WPyogi.
  29. [resolved] "Read more" leads to image not showing User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by lisztomania.
  30. Disappearing Menu User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.