WordPress.org

Forums

User Profile

stastic

User Activity

125

Recent Replies

  1. Admin Dashboard Not Loading Properly User last replied: 4 months ago. No replies since.
  2. How to add a domain? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  3. I cant login to my domain User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by WPyogi.
  4. make users choose their own password during registration User last replied: 4 months ago. No replies since.
  5. Latest Wp installation User last replied: 4 months ago. No replies since.
  6. WordPress Files Corrupted User last replied: 5 months ago. No replies since.
  7. [resolved] Trouble modifying author credentials in blog posts User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by jonathandip.
  8. Website lost. Help! User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago by WPyogi.
  9. Don't want to receive emails stating "New user registration on your site". Help User last replied: 5 months ago. No replies since.
  10. Dump Xamp before Windows install? User last replied: 5 months ago. No replies since.
  11. Can't logging in to the dashboard anymore...please help User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by kycko.
  12. [resolved] Disable wp-admin links for all users except admin User last replied: 5 months ago. No replies since.
  13. Error after upgrade to 4.1 User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 2 months ago by C.P. Morgana Sianipar.
  14. wp-admin login 500 error User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by fearnowrath.
  15. New Posts cuts off sentences User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by writerbob39.
  16. Making Edits User last replied: 6 months ago. No replies since.
  17. Version 4.1 uses blocked file structure User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by crperk44.
  18. [resolved] Page not found when access admin page User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by TomBossink.
  19. [resolved] .pdf, .doc, .xlsx time out -> will not load User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by rgito.
  20. [resolved] Missing and invisible photos User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by borgarilaos.
  21. Changing The Template User last replied: 6 months ago. No replies since.
  22. Background broblem User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by Alex Wild.
  23. [resolved] Expound theme blog roll not showing embedded video User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 6 months ago by jwjonker.
  24. How to change footer text User last replied: 7 months ago. No replies since.
  25. No access after installing WordPress User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by leejosepho.
  26. spam User last replied: 7 months ago. No replies since.
  27. [resolved] 404 page errors although the home page is showing User last replied: 7 months ago. No replies since.
  28. [resolved] Footer image not showing on all pages User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by aimeebarnettNHS.
  29. Missing formatting bar User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by GlastonBees.
  30. redirect to page User last replied: 7 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.


125