WordPress.org

Forums

User Profile

STARfishOZ

User Activity

Recent Replies

  1. Ninja forms: Ajax submit only return a json string User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by waltmesser.
  2. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] NextGEN 2.0.27 + CKEditor 4.0 - attach to post icon not working User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. Social Login not showing on my theme User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [Plugin: Download Monitor] insert button not working: solution User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Interpolat.
  5. [Plugin: WordPress Social Login] Social Login not showing on my theme User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [Plugin: WordPress Social Login] Social Login Icons not appearing User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [resolved] MailPress sending Test mail, but Per Post, Weekly, Monthly mails are not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by RENAUT.
  8. [Plugin: Tribulant Slideshow Gallery] New images won't show in the gallery User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Tribulant Slideshow Gallery] [Plugin: Slideshow Gallery] slideshow does not appear User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by mh1562.

Threads Started

  1. Social Login not showing on my theme Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by STARfishOZ.
  2. [Plugin: WordPress Social Login] Social Login not showing on my theme Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by STARfishOZ.
  3. [Plugin: WordPress Social Login] Social Login Icons not appearing Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by STARfishOZ.
  4. [Plugin: Tribulant Slideshow Gallery] New images won't show in the gallery Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by STARfishOZ.