WordPress.org

Forums

User Profile

SGallay

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Revive Old Post (Former Tweet Old Post)] Old posts reposted in (seemingly) chronological order User last replied: 6 months ago. No replies since.
  2. [resolved] Hueman child theme CSS breaks in all but Firefox User last replied: 9 months ago. No replies since.
  3. [Theme: Hueman] Great, colorful theme User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] [Theme: Hueman] Automatically insert featured image on regular posts User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [Theme: Platform] Nice, but outdated theme User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. WordPress 3.8: drafts and publishing date issue User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by zingerion.
  7. [Plugin: FeedPress] Very good plug-in User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [Plugin: Comments Evolved for WordPress] Very nice execution User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [Plugin: Revive Old Post (Former Tweet Old Post)] Timing Tweet Old Post User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. [Plugin: NextGEN Gallery] NextGen Gallery and qTranslate: problem with slideshows User last replied: 2 years ago. No replies since.
  11. [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Problem with the Admin CSS & Jetpack User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Harish Chouhan.
  12. [resolved] [closed] Three Column Dashboard? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. [Plugin: Social] Plugin shows Error User last replied: 3 years ago. No replies since.
  14. [resolved] [Rage Avatars] Does not work; Gravatar problem? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by jamie3d.
  15. [PLUGIN] Social Plugin for Comments User last replied: 3 years ago. No replies since.
  16. [Social plug-in] Cannot add new comment User last replied: 3 years ago. No replies since.
  17. WP 3.1 RC3: Link button not working? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrew Nacin.
  18. Simple Tags auto-complete stopped working in 3.1 RC2 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by gregma.
  19. Weird, random 404 error with permalinks User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. [Plugin: WP Social Blogroll] Not showinging last post User last replied: 5 years ago. No replies since.
  21. Ultranewbie question: plugin crashes install User last replied: 6 years ago. No replies since.
  22. [resolved] Event Calendar 3 / qTranslate User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by mauma.
  23. ContentBoxes - Know how to use it? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  24. "Cascading" posts using WordPress as CMS User last replied: 6 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Revive Old Post (Former Tweet Old Post)] Old posts reposted in (seemingly) chronological order Started: 6 months ago Most recent reply: 6 months ago by SGallay.
  2. [resolved] Hueman child theme CSS breaks in all but Firefox Started: 10 months ago Most recent reply: 9 months ago by SGallay.
  3. WordPress 3.8: drafts and publishing date issue Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by zingerion.
  4. [Theme: Hueman] Great, colorful theme Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by SGallay.
  5. [Theme: Platform] Nice, but outdated theme Started: 1 year ago No replies.
  6. [Plugin: FeedPress] Very good plug-in Started: 1 year ago No replies.
  7. [Plugin: Comments Evolved for WordPress] Very nice execution Started: 1 year ago No replies.
  8. [Plugin: Revive Old Post (Former Tweet Old Post)] Timing Tweet Old Post Started: 2 years ago No replies.
  9. [Plugin: NextGEN Gallery] NextGen Gallery and qTranslate: problem with slideshows Started: 2 years ago No replies.
  10. [resolved] [Rage Avatars] Does not work; Gravatar problem? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by jamie3d.
  11. [Social plug-in] Cannot add new comment Started: 3 years ago No replies.
  12. Simple Tags auto-complete stopped working in 3.1 RC2 Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by gregma.
  13. WP 3.1 RC3: Link button not working? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Andrew Nacin.
  14. Weird, random 404 error with permalinks Started: 4 years ago No replies.
  15. Ultranewbie question: plugin crashes install Started: 6 years ago No replies.
  16. [resolved] Event Calendar 3 / qTranslate Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by mauma.
  17. "Cascading" posts using WordPress as CMS Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by SGallay.