WordPress.org

Forums

User Profile

SergeyBiryukov

User Activity

126

Recent Replies

  1. [Theme: Origin] Comment button disappeared after WP update User last replied: 5 days ago. No replies since.
  2. [resolved] Website Disappeared User last replied: 6 months ago. No replies since.
  3. [resolved] error RSS User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by carbide.
  4. [resolved] [Plugin: WordPress Beta Tester] Updates over and over again User last replied: 8 months ago. No replies since.
  5. [resolved] Multisite email user registration--no way to remove accidental entries? User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Sharon Austin.
  6. [resolved] Killed my site with multisite install User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Jen.
  7. [Theme: twentyfourteen] Left Sidebar Drops To Bottom User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 6 months ago by RowanB52.
  8. Can't Hyperlink After 4.0 Upgrade User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by brucemc2.
  9. [resolved] 4.0 RC1 WP editor font (Lato) - limited character set User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Strzyga.
  10. [resolved] Image rotator tool bug with iOS User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by Rena Kamariotakis.
  11. [resolved] [4.0RC1] Nested categories without a category base not found User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by Akkes.
  12. [resolved] wordpress beta 4 issue in root folder rename User last replied: 11 months ago. No replies since.
  13. [resolved] Translations Overwritten User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  14. [Plugin: Find Posts Using Attachment] Find media attached to custom fields User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Marcus Forsberg.
  15. [Plugin: Find Posts Using Attachment] French translation User last replied: 11 months ago. No replies since.
  16. [Plugin: Find Posts Using Attachment] https bug, if Site Address (URL) is entered as not secure User last replied: 11 months ago. No replies since.
  17. I don't have permission to preview posts User last replied: 11 months ago. No replies since.
  18. [resolved] A Japanese translation for the WordPress Core. User last replied: 11 months ago. No replies since.
  19. [resolved] Page/Post Editor Visual editor content not showing in full 'Editor box' User last replied: 12 months ago. No replies since.
  20. [resolved] version check PHP User last replied: 1 year ago. No replies since.
  21. [resolved] Bak to grid inn Media User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Knut Sparhell.
  22. [resolved] Please reverse styles of active and inactive plugins User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by viter-z-bayraku.
  23. [resolved] 4.0-alpha Ā«Invalid Data providedĀ» error User last replied: 1 year ago. No replies since.
  24. [resolved] WordPress 4.0-alpha Media Library User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Malae.
  25. [resolved] [Plugin: Revive Old Post (Former Tweet Old Post)] Incorrect display Cyrillic User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: Debug Bar Slow Actions] Undefined variable notice in time_stop() User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Konstantin Kovshenin.
  27. [resolved] Localized installs of WP ask for manual update after successful auto-update User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Manuel Schmalstieg.
  28. [resolved] Editor is not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Jeremy Felt.
  29. [resolved] Featured image for an image? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  30. [resolved] Admin Color Schemes not updated User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: wp-admin classic] Wrong URL for color styles Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by mch0lic.
  2. [resolved] [Plugin: wp-admin classic] Broken admin menu Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Sergey Biryukov.

126