WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

sensibilitypatterns

User Activity

Recent Replies

  1. How do I place a redirect for a multisite blog I have moved/revamped? User last replied: 21 hours ago. No replies since.
  2. [Plugin: Link Manager] No longer works as of 3.9.1 User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Chris Dillon.
  3. [resolved] [Plugin: Duplicator] Installation says it was successful, but nothing was installed. User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Cory Lamle.
  4. Links Manager plugin quit working with update to 3.8 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [Plugin: Portfolio Slideshow Pro] Duplicate images in lightbox User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by ropaul2.
  6. [Plugin: Portfolio Slideshow] Lightbox Doubles the Images in the Slideshow User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [Plugin: Grid Products] Grid Product on Full width User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [Plugin: Nice Navigation] Only "Wikipedia" Style available? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Easy Sign Up] Removing Last Name Field User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Greenweb.
  10. Pointing domain name to folder makes WP disappear User last replied: 2 years ago. No replies since.
  11. Navbar overlaps header in IE User last replied: 5 years ago. No replies since.
  12. Typo3 error after uploading new theme (state-of-mind) User last replied: 6 years ago. No replies since.
  13. Syntax error? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by whooami.
  14. Ordered and unordered list NOT working when viewing as article User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Carol7.
  15. [resolved] Uploaded everything, but error message on install... User last replied: 6 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. How do I place a redirect for a multisite blog I have moved/revamped? Started: 1 week ago Most recent reply: 21 hours ago by sensibilitypatterns.
  2. [resolved] [Plugin: Duplicator] Installation says it was successful, but nothing was installed. Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago by Cory Lamle.
  3. Links Manager plugin quit working with update to 3.8 Started: 1 year ago No replies.
  4. [resolved] [Plugin: Easy Sign Up] Removing Last Name Field Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Greenweb.
  5. [Plugin: Portfolio Slideshow] Lightbox Doubles the Images in the Slideshow Started: 1 year ago No replies.
  6. [Plugin: Nice Navigation] Only "Wikipedia" Style available? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by sensibilitypatterns.
  7. Pointing domain name to folder makes WP disappear Started: 2 years ago No replies.
  8. Navbar overlaps header in IE Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by sensibilitypatterns.
  9. Typo3 error after uploading new theme (state-of-mind) Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by sensibilitypatterns.
  10. Syntax error? Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by whooami.
  11. [resolved] Uploaded everything, but error message on install... Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by sensibilitypatterns.