WordPress.org

Forums

User Profile

scisgr8

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Problem logging into wordpress backend User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by James Huff.
  2. [resolved] Help Please followed advice on forum and now this error User last replied: 8 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: Custom Contact Forms] Doesnt create forms in Multisite / subdomains User last replied: 4 years ago. No replies since.
  4. [resolved] error when trying to switch to Network Admin in WPMS User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. How do I run mobile homepage in wpmu User last replied: 4 years ago. No replies since.
  6. [resolved] all images are broken, running wp-multisite User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. Needing help in running blog content across multiple sites and or unique domains User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. Custom Contact Form in Multisite problem User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  9. [Plugin: Custom Contact Forms] multisite 3.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by superpotion.
  10. domain mapping or domain set up in mu User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  11. [resolved] login problem after installing mu User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Problem logging into wordpress backend Started: 7 months ago Most recent reply: 7 months ago by James Huff.
  2. [resolved] Help Please followed advice on forum and now this error Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago by scisgr8.
  3. [resolved] error when trying to switch to Network Admin in WPMS Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by scisgr8.
  4. How do I run mobile homepage in wpmu Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by scisgr8.
  5. [resolved] all images are broken, running wp-multisite Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by scisgr8.
  6. Needing help in running blog content across multiple sites and or unique domains Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by scisgr8.
  7. Custom Contact Form in Multisite problem Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  8. domain mapping or domain set up in mu Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  9. [resolved] login problem after installing mu Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by scisgr8.