WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

salcode

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Simple Google Analytics Tracking] Adds Google Analytics - short and sweet User last replied: 4 days ago. No replies since.
  2. [resolved] Cant find dynamic robots.txt User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 3 weeks ago by iceraven721.
  3. Permalinks - How to publish specific blogs with out the date in URL User last replied: 1 month ago. No replies since.
  4. [resolved] Links keep showing up User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by wordwrkr.
  5. edited themes.php now BLANK WHITE SCREEN User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by Andrew.
  6. Embed Code Not working for video User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 4 days ago by hawraar.
  7. [resolved] Direct URL works great..subdomain url = error connecting to database User last replied: 10 months ago. No replies since.
  8. Moving from .com to .org causing weird redirect to old old blogspot site User last replied: 10 months ago. No replies since.
  9. problem with plugin User last replied: 10 months ago. No replies since.
  10. Importing wordpress.com followers User last replied: 10 months ago. No replies since.
  11. How to know the updates of WordPress User last replied: 10 months ago. No replies since.
  12. Where is image padding? User last replied: 10 months ago. No replies since.
  13. [resolved] [Plugin: Register Plus Redux] Multiple Notification Emails being sent User last replied: 10 months ago. No replies since.
  14. Setup root directory on MAMP User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by aronjeney.
  15. Turn off cahce? User last replied: 12 months ago. No replies since.
  16. Local copy of live site User last replied: 12 months ago. No replies since.
  17. [resolved] Using Ip address instead of localhost User last replied: 12 months ago. Most recent reply: 12 months ago by DavidCalgary.
  18. [Plugin: Custom Permalinks] Custom Taxonomy Permalink Not Saving User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. 3.6 upgrade - searchform.php not working User last replied: 1 year ago. No replies since.
  20. [resolved] 3.6 upgrade - searchform.php not working User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Simple Google Analytics Tracking] Adds Google Analytics - short and sweet Started: 4 days ago No replies.
  2. [resolved] [Plugin: Register Plus Redux] Multiple Notification Emails being sent Started: 1 year ago Most recent reply: 10 months ago by Sal Ferrarello.
  3. [Plugin: Custom Permalinks] Custom Taxonomy Permalink Not Saving Started: 1 year ago No replies.