WordPress.org

Forums

User Profile

rogerthatok

User Activity

Recent Replies

  1. Examining backups with phpMyAdmin? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by vtxyzzy.
  2. [resolved] Lost links between categories and posts after upgrade User last replied: 5 years ago. No replies since.
  3. [resolved] I screwed up URL somehow User last replied: 6 years ago. No replies since.
  4. [resolved] wp is at url/blog after update url alone does not resolve to wp User last replied: 6 years ago. No replies since.
  5. [resolved] Blank outgoing new post Subscribe2 message User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by mattyrob.
  6. [resolved] Subscribe2.1 fatal error on install User last replied: 6 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Post upgrade image align not working User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by badz525.
  8. [resolved] Can't login User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by smstrb.
  9. [resolved] Screwed up upgrade fron Yahoo 2.0.2 to latest User last replied: 6 years ago. No replies since.
  10. [resolved] Upgraded, now can't login to admin AND articles missing User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by DesnosBob.
  11. [resolved] Network Solutions PHP5 upgrade to break links; solution? User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Samuel Wood (Otto).

Threads Started

  1. Examining backups with phpMyAdmin? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by vtxyzzy.
  2. [resolved] Lost links between categories and posts after upgrade Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by rogerthatok.
  3. [resolved] I screwed up URL somehow Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by rogerthatok.
  4. [resolved] wp is at url/blog after update url alone does not resolve to wp Started: 6 years ago No replies.
  5. [resolved] Post upgrade image align not working Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by badz525.
  6. [resolved] Blank outgoing new post Subscribe2 message Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by mattyrob.
  7. [resolved] Upgraded, now can't login to admin AND articles missing Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by DesnosBob.
  8. [resolved] Subscribe2.1 fatal error on install Started: 6 years ago No replies.
  9. [resolved] Screwed up upgrade fron Yahoo 2.0.2 to latest Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by rogerthatok.
  10. [resolved] Network Solutions PHP5 upgrade to break links; solution? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Samuel Wood (Otto).