WordPress.org

Forums

User Profile

robsavino

User Activity

Recent Replies

  1. WordPress to Facebook image problems User last replied: 10 months ago. No replies since.
  2. lost link to blog posts User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. [Theme: Pinboard] Blog post not showing up User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. Using Pinboard theme Lost blog links User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. Theme choice vs Support User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  6. Blank pages on the Dashbord User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. Slow Site and Admin area User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. Sluggish site? Yes or No? and Why? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Kulwant Singh.
  9. theme stopped working...theme interaction User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  10. An unexpected error occurred. User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by mario.andrade.
  11. [resolved] [closed] Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute. Problem!! User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  12. Twitter plug in help User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. Does anyone know how to do this? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by kmessinger.
  14. Multiple upload gallery User last replied: 3 years ago. No replies since.
  15. Comments please User last replied: 3 years ago. No replies since.
  16. Blog and Facebook interaction and gallery User last replied: 3 years ago. No replies since.
  17. Pictures for mobile devices User last replied: 3 years ago. No replies since.
  18. New website, would love critiques User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by PragmaticPimp.
  19. Newbie and editing themes User last replied: 5 years ago. No replies since.
  20. web page links on main wordpress page User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by jdavis74.

Threads Started

  1. WordPress to Facebook image problems Started: 10 months ago No replies.
  2. lost link to blog posts Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by robsavino.
  3. [Theme: Pinboard] Blog post not showing up Started: 2 years ago No replies.
  4. Using Pinboard theme Lost blog links Started: 2 years ago No replies.
  5. Theme choice vs Support Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  6. Blank pages on the Dashbord Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by robsavino.
  7. [resolved] [closed] Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute. Problem!! Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  8. An unexpected error occurred. Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by mario.andrade.
  9. Slow Site and Admin area Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by robsavino.
  10. Sluggish site? Yes or No? and Why? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Kulwant Singh.
  11. theme stopped working...theme interaction Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  12. Twitter plug in help Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by robsavino.
  13. Does anyone know how to do this? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by kmessinger.
  14. Multiple upload gallery Started: 3 years ago No replies.
  15. Blog and Facebook interaction and gallery Started: 3 years ago No replies.
  16. Pictures for mobile devices Started: 3 years ago No replies.
  17. Newbie and editing themes Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by robsavino.
  18. web page links on main wordpress page Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by jdavis74.