WordPress.org

Forums

User Profile

richardshea

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: WP Family Tree] Looks perfect, fails badly, no support User last replied: 1 month ago. No replies since.
  2. [resolved] same wordfence report sent every 5 minutes User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by lrech.
  3. [resolved] [Plugin: Wordfence Security] Wordfence activity report does not metion website User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by WFSupport.
  4. [Plugin: LCT Admin Bar on Bottom] Fails User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by carasmo.
  5. [resolved] [Plugin: Simple Subscribe] Deactivating daily on it's own :( User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Simple Subscribe] Apostrophe's not working in senders name User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [Plugin: WP eCommerce] [Plugin: WP e-Commerce] HTML tags being sent to SagePay User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. [Plugin: TheThe Image Slider] Bug with left arrow on Slide from Right transitions User last replied: 3 years ago. No replies since.
  9. [Plugin: EZPZ One Click Backup] failed User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: WP Family Tree] Looks perfect, fails badly, no support Started: 1 month ago No replies.
  2. [Plugin: LCT Admin Bar on Bottom] Fails Started: 9 months ago Most recent reply: 5 months ago by carasmo.
  3. [resolved] [Plugin: Simple Subscribe] Deactivating daily on it's own :( Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Richard.
  4. [resolved] [Plugin: Simple Subscribe] Apostrophe's not working in senders name Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Richard.
  5. [Plugin: WP eCommerce] [Plugin: WP e-Commerce] HTML tags being sent to SagePay Started: 3 years ago No replies.
  6. [Plugin: TheThe Image Slider] Bug with left arrow on Slide from Right transitions Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Richard.
  7. [Plugin: EZPZ One Click Backup] failed Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Richard.