WordPress.org

Forums

User Profile

richaber

User Activity

124

Recent Replies

  1. Integrating Third-Party API Calls In WordPress User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 2 weeks ago by jyotisharma123.
  2. Migration issues User last replied: 7 months ago. No replies since.
  3. Removing Standard Fields from Custom Post Type Page User last replied: 7 months ago. No replies since.
  4. Cannot access wp-admin page User last replied: 7 months ago. No replies since.
  5. [resolved] Issues with https:// User last replied: 7 months ago. No replies since.
  6. Gallery Shortcode custom placement User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by winnard.
  7. Sorting pictures in gallery (without plugin) User last replied: 8 months ago. No replies since.
  8. [resolved] Links posted on facebook of my site say WELCOME TO WORDPRESS User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by zkwc.
  9. [resolved] Facebook Sharing not display proper preview. Shows something else instead User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Ken Wong.
  10. Images (media) User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by munirab24.
  11. [resolved] Image Editor Displays Blue Question Mark User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by james27_84.
  12. Custom post type with category template User last replied: 8 months ago. No replies since.
  13. Wrong image User last replied: 8 months ago. No replies since.
  14. Slider not loading posts, only appears as spinning wheel User last replied: 8 months ago. No replies since.
  15. [resolved] No custom post types appearing in admin menu User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 7 months ago by MEnterprises.
  16. [closed] Hackathon for good cause Atlanta, GA User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Joshua Brown.
  17. Replace Site Identity in wordpress Pictorico to an image? User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by phoenixfyre.
  18. Making an image link to another page on your site User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by humblepied.
  19. latest post does not show up since update to 4.1 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  20. [resolved] Showing ftp address in url instead of website name User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by quagmire25.
  21. wordpress4.1 - update changed text color User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by dbailey7.
  22. How to use page builder within Posts and not just pages or project pages. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by goodwinj.
  23. Press to play video image User last replied: 1 year ago. No replies since.
  24. [resolved] Thumbnail Images not generating User last replied: 1 year ago. No replies since.
  25. Subpages are not available User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by prabhudhanuskodi.
  26. [resolved] How i show category name using post_meta in functions.php? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by mubingalib.
  27. Gallery Attached to Page But Shouldn't Be User last replied: 1 year ago. No replies since.
  28. [resolved] Need link to author posts page User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Fabio Marzocca.
  29. [resolved] Unable to update to Word Press verion 4.1 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by davidryder.
  30. [resolved] echo issue with WP function User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Amit Biswas.

Threads Started

  1. [Plugin: WP Help] Excellent Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Richard Aber.
  2. [Plugin: Debug Bar] Essential Started: 2 years ago No replies.
  3. [Plugin: Omniture - SiteCatalyst] Plugin is > 2 years old, is it still supported? Started: 2 years ago No replies.
  4. [Plugin: Front-end Editor] Nicely done Started: 2 years ago No replies.

124