WordPress.org

Forums

User Profile

rezwiebel

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: WP-Members: Membership Framework] Translate text above login User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Chad Butler.
  2. [resolved] [Plugin: AntiVirus] Wird das Plugin noch gewartet? User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 weeks ago by Pascal Birchler.
  3. [Theme: evolve] Google+ Icon missing User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Denzel Chia.
  4. Evolve Icons Missing User last replied: 3 months ago. No replies since.
  5. [Plugin: Magazine Columns] Not working on frontpage - how to fix it! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. [Plugin: Sidebar Login] %username% no longer working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by aurezio.
  7. [Plugin: Sidebar Login] sing %username% in redirect? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. Pages with different Permalinkstructure User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by x500.net.
  9. [resolved] [Plugin: WP Glossary] #a added to urls User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by TCBarrett.
  10. [resolved] [Plugin: Custom Post Widget] Add Content Block button hides Upload/Insert icon User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Andrzej.
  11. [resolved] [Plugin: Custom Post Widget] Upload/Insert Button Doesn't show in Post Editor (Error) User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Johan van der Wijk.
  12. [Plugin: WP One Post Widget] Breaks several things on WP 3.5 User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by serviceall.
  13. Multisite 404 Error on create a site User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: AntiVirus] Wird das Plugin noch gewartet? Started: 2 months ago Most recent reply: 2 weeks ago by Pascal Birchler.
  2. [resolved] [Plugin: WP-Members: Membership Framework] Translate text above login Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by Chad Butler.
  3. [Theme: evolve] Google+ Icon missing Started: 3 months ago Most recent reply: 3 months ago by Denzel Chia.
  4. [Plugin: Magazine Columns] Not working on frontpage - how to fix it! Started: 2 years ago No replies.
  5. [Plugin: Sidebar Login] %username% no longer working Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by aurezio.
  6. Pages with different Permalinkstructure Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by x500.net.
  7. [resolved] [Plugin: WP Glossary] #a added to urls Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by TCBarrett.
  8. Multisite 404 Error on create a site Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by rezwiebel.