WordPress.org

Forums

User Profile

realloc

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] Layout of the flags User last replied: 3 days ago. No replies since.
  2. [Plugin: MslsMenu] Switcher missplaced User last replied: 5 days ago. No replies since.
  3. [Plugin: Multisite Language Switcher] Enable translation for widgets User last replied: 1 week ago. No replies since.
  4. [Plugin: Multisite Language Switcher] American English doesn't work with WordPress 4.3 User last replied: 1 week ago. No replies since.
  5. [Plugin: Multisite Language Switcher] Change Description to links User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  6. [Plugin: Multisite Language Switcher] Doesnt work on WP 4.2.4. User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  7. [Plugin: Multisite Language Switcher] Highlight the active Language Flag User last replied: 1 month ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: MslsMenu] Switch on specific page translation in place of main page User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by bleunven_c.
  9. [Plugin: Multisite Language Switcher] Having Trouble With Links - 404 User last replied: 1 month ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] Installing Language Switcher after finishing main page with content User last replied: 1 month ago. No replies since.
  11. Multisite Language Switcher does not show up in Settings User last replied: 1 month ago. No replies since.
  12. [Plugin: Multisite Language Switcher] Cannot access dashboard newly created site in different language User last replied: 1 month ago. No replies since.
  13. [Plugin: MslsMenu] cant see MSLSMENU on settings User last replied: 1 month ago. No replies since.
  14. [Plugin: Multisite Language Switcher] You should define at least another blog in a different language in order to have User last replied: 1 month ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] How to handle Msls plugin after redesigning the page User last replied: 1 month ago. No replies since.
  16. [Plugin: Multisite Language Switcher] No Products Translation User last replied: 1 month ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] I accidentially changed a blogs language and cannot change back User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by WP-Dummie.
  18. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] Undefined property: stdClass::$userblog_id User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by mercedesjs.
  19. [Plugin: Multisite Language Switcher] Language switcher does not work on posts page User last replied: 1 month ago. No replies since.
  20. [resolved] Multisite Language Switcher Options is empty User last replied: 1 month ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] post id equivalence User last replied: 2 months ago. No replies since.
  22. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] Redirecting to other sites User last replied: 2 months ago. No replies since.
  23. [Plugin: Multisite Language Switcher] English doesn't work User last replied: 2 months ago. No replies since.
  24. [Plugin: Multisite Language Switcher] Styling of the elements User last replied: 2 months ago. No replies since.
  25. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] Specific flag not appearing User last replied: 2 months ago. No replies since.
  26. [Plugin: Multisite Language Switcher] oops User last replied: 2 months ago. No replies since.
  27. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] Language Switcher directs to the wrong URL User last replied: 2 months ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] How do i get started? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  29. [Plugin: Multisite Language Switcher] Custom Taxonomy permalink translation User last replied: 3 months ago. No replies since.
  30. [resolved] [Plugin: Multisite Language Switcher] 2 different websites with same language User last replied: 3 months ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Email as Username for WP-Members] Useful plgin Started: 8 months ago No replies.
  2. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] NS Cloner an WordPress in subdirectory Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Never Settle.
  3. [Plugin: Debug Bar] Must have Started: 1 year ago No replies.
  4. [resolved] Development NextGEN Custom Fields Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Dennis Ploetner.
  5. [Plugin: CaPa Protect] Updates Started: 2 years ago No replies.
  6. [Plugin: Easy Gist Embed] Well done! Started: 2 years ago No replies.
  7. [Plugin: PhotoDropper] Link placement Started: 3 years ago No replies.