WordPress.org

Forums

User Profile

randywsandberg

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] cannot activate theme User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by djdancer.
  2. User Registration as Administrator User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 week ago by alexvk.vk.
  3. [Plugin: WORDPRESS VIDEO GALLERY] home page video not playing and sidebar also not workin User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by priyadarshinimuthuraman.
  4. [Plugin: Benchmark Email Lite] Not able to schedule an e-mail User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: Benchmark Email Lite] API Key not accepted User last replied: 2 months ago. No replies since.
  6. PDF's uploaded using "Documents" don't work on Mac User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by kristiaxtell.
  7. Page works when called directly, not when using menu link User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by lifeleavesscars.
  8. [resolved] Class __PHP_Incomplete_Class has no unserializer User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by lamarant.
  9. [resolved] WebSocket connection failed: newest-note-data errors ?? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago by doanthean.
  10. Is it the WordPress or my computer? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago by tanjaelves.
  11. [resolved] You do not have permission to preview drafts. User last replied: 4 months ago. No replies since.
  12. Blank Live Preview and Customization screen User last replied: 4 months ago. No replies since.
  13. Website shows up blank User last replied: 4 months ago. No replies since.
  14. blog pages not launching User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago by brencullen.
  15. Theme error: Template missing? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 1 month ago by Kakashi Hatake.
  16. 403 Error when saving any Woocommerce Settings User last replied: 4 months ago. No replies since.
  17. [resolved] fatar error after upgrade to 4.5.1 User last replied: 4 months ago. No replies since.
  18. Can login into WP on any computer apart from one? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by juradigital.
  19. WordPress Buttons not working User last replied: 4 months ago. No replies since.
  20. [resolved] having trouble with child theme creation User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by edwinx.
  21. [resolved] Parse Error on installation User last replied: 4 months ago. No replies since.
  22. [resolved] Hello World Page I can't delete User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by terrysb.
  23. Are you sure you want to do this? only on wordpress 4.5 User last replied: 4 months ago. No replies since.
  24. Wamp and wordpress 4.5 User last replied: 4 months ago. No replies since.
  25. [resolved] wp-admin/install.php does not do anything. User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by artl3bd.
  26. No pages loading, not even wp-admin, get error message User last replied: 4 months ago. No replies since.
  27. WordPress Site is Slow User last replied: 4 months ago. No replies since.
  28. Very long loading time with Chrome User last replied: 4 months ago. No replies since.
  29. Warning: stream_socket_client(): unable to connect to tcp User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Kris.
  30. [resolved] "Lost Password" wp-login.php not working User last replied: 5 months ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Disable Comments] Globally disabling Media fails Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Tevya.
  2. Portland, Oregon - General Interest Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by markeph5.25.
  3. Themeify iTheme2 1.1.7 and WP Realtime Sitemap 1.5.4 Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Rincewind.