WordPress.org

Forums

User Profile

photocrati

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Blank White Page on All Manage sections User last replied: 4 months ago. No replies since.
  2. [Plugin: NextGEN Gallery] How to insert Webp Images User last replied: 4 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] No puedo crear una galeria User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] ImageBrowser next and prev buttons do nothing after update User last replied: 4 months ago. No replies since.
  5. [Plugin: NextGEN Gallery] Problem with fancybox galery User last replied: 4 months ago. No replies since.
  6. [Plugin: NextGEN Gallery] High CPU Usage User last replied: 4 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] NextGen - Not responsive ?? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Install broken User last replied: 4 months ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Add Gallery / Images creates multiple galleries User last replied: 4 months ago. No replies since.
  10. [Plugin: NextGEN Gallery] I Can't Sort Manually User last replied: 4 months ago. No replies since.
  11. [Plugin: NextGEN Gallery] NEXTGEN Gallery Not Showing In Pages User last replied: 4 months ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Conflict with Typse plugin User last replied: 4 months ago. No replies since.
  13. [Plugin: NextGEN Gallery] Multisite shared galleries User last replied: 4 months ago. No replies since.
  14. [Plugin: NextGEN Gallery] Textbox User last replied: 4 months ago. No replies since.
  15. [Plugin: NextGEN Gallery] can't add or edit nextgen galleries User last replied: 4 months ago. No replies since.
  16. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] NextGen Gallery not sorting User last replied: 4 months ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] "No images were found" when using gallery shortcode (Site Language: Greek) User last replied: 4 months ago. No replies since.
  18. [Plugin: NextGEN Gallery] How to retain template index.php after update User last replied: 4 months ago. No replies since.
  19. [Plugin: NextGEN Gallery] Images not Linking to Pages User last replied: 4 months ago. No replies since.
  20. [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery (image browser) + Album not working after update. No action after click User last replied: 4 months ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Visual Editor Not Working with NextGen 2.0.79 User last replied: 4 months ago. No replies since.
  22. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Post upgrade to 4.1.1 gallery images not showing User last replied: 4 months ago. No replies since.
  23. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Error 404 - Not Found when trying to open galleries User last replied: 4 months ago. No replies since.
  24. [Plugin: NextGEN Gallery] Call to undefined method nggGallery::get_image_url() User last replied: 4 months ago. No replies since.
  25. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] all images get 404 errors User last replied: 4 months ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] NextGEN preventing WP Login? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  27. [Plugin: NextGEN Gallery] Cna this be put in a new theme? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Homepage slideshow stopped working User last replied: 4 months ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] image sizing User last replied: 4 months ago. No replies since.
  30. [Plugin: NextGEN Gallery] How to put two galleries, one next to another User last replied: 4 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.