WordPress.org

Forums

User Profile

PhillShaw

User Activity

Recent Replies

  1. Restored SQL but no posts in Admin Panel? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [Plugin: WordPress Importer] Identify post type as imported posts do not show in Admin Menu User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: Simple Job Board] How to make job listing appear below the page content? User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 7 months ago by PressTigers.
  4. [Plugin: Simple Responsive Slider] Max-width in percentage, not pixels User last replied: 8 months ago. No replies since.
  5. [Plugin: Apply with Ninja Forms for WP Job Manager] No Apply Button User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by lhwerges.
  6. [resolved] [Plugin: Sell Media] Item totally not showing? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. [Plugin: Map pins] Location problem User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Michael Lanfield.
  8. [Plugin: NextGEN Gallery] No thumbnails at all! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. Multiuser eCommerce theme User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. [Plugin: Subtle Background Patterns] Should I do something to make this work? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  11. [resolved] [Plugin: Gallery - Photo Albums - Portfolio] Disable lightbox moving when you scroll User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by GhozyLab.
  12. [Plugin: NextGEN Gallery] Goolge not crawling Nextgen Gallery problem User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. [Plugin: FeedWordPress] Warning: Invalid argument supplied for foreach User last replied: 3 years ago. No replies since.
  14. [Theme: Oxygen] Good featured theme. User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  15. [resolved] [Plugin: Yoast SEO] XML Sitemaps cannot be found?? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  16. [Plugin: NextGEN Gallery] Resizing thumbnails breaks gallery layout User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Toshi Yoshida.
  17. [Plugin: Yoast SEO] Since 1.4.1 my title is messed up twice User last replied: 3 years ago. No replies since.
  18. All post type entries register wrong date? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  19. Upload new media broken - 3.4.1 User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  20. website is down User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Krishna.
  21. [Plugin: SEO Facebook Comment] Remove a second comment box?! User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by AsadSeeker.
  22. Enable comments on Custom Post Types User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by stuk88.
  23. Adding Landing Page Template User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by chicagoboss.
  24. White Screen of Death affter failed plugin activation User last replied: 3 years ago. No replies since.
  25. Display site when .net is entered and not .net/blog User last replied: 3 years ago. No replies since.
  26. Make a slider that only recognises standard post type accept custom post types. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  27. [resolved] Add category to a custom post type? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by benarobinson.
  28. [Plugin: Google AJAX Translation] No translation in 3.3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ross t.
  29. Tags not working!! User last replied: 4 years ago. No replies since.
  30. face book likes on blog not linking to facebook page User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Restored SQL but no posts in Admin Panel? Started: 2 months ago No replies.
  2. [Plugin: WordPress Importer] Identify post type as imported posts do not show in Admin Menu Started: 2 months ago No replies.
  3. [Plugin: Map pins] Location problem Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Michael Lanfield.
  4. [resolved] [Plugin: Sell Media] Item totally not showing? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by PhillShaw.
  5. [Plugin: NextGEN Gallery] No thumbnails at all! Started: 2 years ago No replies.
  6. Multiuser eCommerce theme Started: 2 years ago No replies.
  7. [Theme: Oxygen] Good featured theme. Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  8. Enable comments on Custom Post Types Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by stuk88.
  9. [resolved] Add category to a custom post type? Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by benarobinson.
  10. [Plugin: Subtle Background Patterns] Should I do something to make this work? Started: 3 years ago No replies.
  11. [resolved] [Plugin: Gallery - Photo Albums - Portfolio] Disable lightbox moving when you scroll Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by GhozyLab.
  12. [Plugin: NextGEN Gallery] Goolge not crawling Nextgen Gallery problem Started: 3 years ago No replies.
  13. [Plugin: FeedWordPress] Warning: Invalid argument supplied for foreach Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by PhillShaw.
  14. [Plugin: NextGEN Gallery] Resizing thumbnails breaks gallery layout Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Toshi Yoshida.
  15. [resolved] [Plugin: Yoast SEO] XML Sitemaps cannot be found?? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by PhillShaw.
  16. All post type entries register wrong date? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by PhillShaw.
  17. Upload new media broken - 3.4.1 Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  18. [Plugin: SEO Facebook Comment] Remove a second comment box?! Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by AsadSeeker.
  19. Make a slider that only recognises standard post type accept custom post types. Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by PhillShaw.
  20. [Plugin: Google AJAX Translation] No translation in 3.3.1 Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Ross t.
  21. Tags not working!! Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by PhillShaw.
  22. Custom field code for adding blog tags?? Started: 4 years ago No replies.
  23. Odd error being displayed in the head of the site?! Started: 4 years ago No replies.
  24. Odd database error, apparently not 123 reg's fault! Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by webfusiononline.