WordPress.org

Forums

User Profile

peterve

User Activity

Recent Replies

  1. Shortcode with attribute not working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  2. [Plugin: Autoptimize] Undefined index: HTTP_ACCEPT_ENCODING User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by turl.
  3. [Plugin: Autoptimize] not showing anything under settings User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by turl.
  4. writing new plugin - problem with schedule User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by lordcoste.
  5. [Plugin: StatPress Reloaded] support for IPv6 User last replied: 6 years ago. No replies since.
  6. wp-admin/admin.php page blank User last replied: 6 years ago. No replies since.
  7. WordPress on IIS7 / Windows 2008 User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago by paul.guijt.
  8. [Plugin: Register Plus] - admin email address User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Dgold.

Threads Started

  1. Shortcode with attribute not working Started: 4 years ago No replies.
  2. writing new plugin - problem with schedule Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by lordcoste.
  3. [Plugin: Autoptimize] not showing anything under settings Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by turl.
  4. [Plugin: Autoptimize] Undefined index: HTTP_ACCEPT_ENCODING Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by turl.
  5. WordPress on IIS7 / Windows 2008 Started: 6 years ago Most recent reply: 5 years ago by paul.guijt.
  6. [Plugin: StatPress Reloaded] support for IPv6 Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by peterve.
  7. wp-admin/admin.php page blank Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by peterve.
  8. [Plugin: Register Plus] - admin email address Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Dgold.