WordPress.org

Forums

User Profile

pbarthmaier

User Activity

128

Recent Replies

  1. MultiSite Not Working Correctly User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. 404 Errors on Network Dashboard User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by orenstransitpage.
  3. Custom header not showing up on mobile devices User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by fww.
  4. Password recovery not working User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. Line Breaks/words breaking apart. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by izabelsoars.
  6. [resolved] On the Subject of Text Columns in Posts and Pages User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by mythusmage.
  7. [resolved] Parse error: syntax error, unexpected $end in functions.php User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by thompsonswebservice.
  8. About page redirecting to Home page User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by kellye.
  9. Creating Staging Site But Don't Want All Data User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by portokie.
  10. Site & Log-In Won't Load User last replied: 1 year ago. No replies since.
  11. How can I change the comments title and fields if I leave a reply? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by gkcpa.
  12. How to change word 'tag' in url User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. Assign post to custom user role User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by CheeVT.
  14. [resolved] Genesis Sandbox Featured Posts - Add custom fields User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by powerj.
  15. I can't log in to wp-admin User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. run shells User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by flatworld21.
  17. Deleting mass posts from trash User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by brittsantowski.
  18. Help with Mobile Redirect? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. Hide content until custom user profile fields are complete? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  20. post_type is being ignored in an args array passed to my loop. others work fine? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by jasonjasonjason.
  21. HTML5 Youtube not embedding User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Samuel Wood (Otto).
  22. WP directory is in a folder within the root, preview will not work User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Tim Derouin.
  23. multi site new sites not found User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by sofaires.
  24. [resolved] My site is gone and all I get is the Setup-Configuration Page User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by bofunk.
  25. [resolved] All sub-sites urls show with mail site in address bar User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by hdmarketing.
  26. [resolved] Multisite domain/subdomain confusion User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Edna Houston.
  27. Multisite Increase file upload size beyond 8M User last replied: 2 years ago. No replies since.
  28. [Plugin: WP Help] Sync Pull Not Working on Multisite User last replied: 2 years ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: Postie] Cleveness ToDo not showing User last replied: 2 years ago. No replies since.
  30. [Plugin: Cleverness To-Do List] Can't work with Postie? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Cindy Kendrick.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Postie] Cleveness ToDo not showing Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Paul Barthmaier.
  2. [Plugin: Cleverness To-Do List] Can't work with Postie? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Cindy Kendrick.
  3. [resolved] [Plugin: Timeline Express] Cannot use object of type WP_Error Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by gotwig.
  4. [resolved] [Plugin: WP Tiles] Displaying Network posts Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Mike Martel.
  5. [resolved] [Theme: Quark] Losing p tags Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by Anthony Hortin.
  6. [resolved] [Plugin: BuddyPress Groups Extras] Fields not showing Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by borisj.
  7. Using Support Forums with Android Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Siobhan Bamber (siobhyb).
  8. [resolved] [Plugin: Easing Slider] Menus stop working with slider in header Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by MatthewRuddy.
  9. [resolved] htaccess Rewrite rule? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  10. SubDirectory Multisite with no domain can't find database Started: 4 years ago No replies.
  11. [Plugin: BP Multi Network] Buddypress on Subnetwork Subdomain Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Ron Rennick.
  12. Buddypress on Subdomain htaccess Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  13. [Plugin: Prospress Cubepoints] Not compatible? Started: 5 years ago No replies.
  14. [Plugin: BuddyPress Docs] Front End Visual Editor not working Started: 6 years ago Most recent reply: 5 years ago by Boone Gorges.
  15. [Plugin: BP GTM System] CSS for #projects-filter Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Paul Barthmaier.
  16. Change display name Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Paul Barthmaier.

128