WordPress.org

Forums

User Profile

otplsteve

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Buddy-bbPress Support Topic] support forum attempting to send notification to incorrect addresses User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by imath.
  2. [Plugin: Contact Form DB] Submissions not posting to CFDB User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [Plugin: Contact Form 7] can't access admin / login page after updating to v3.5 User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: PHP Live!] Customizing the widget User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. [resolved] two wordpress installations, pretty permalinks works for one but not the other User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Contact Form 7] Recover lost forms from backup? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. [Plugin: Contact Form 7] Clear Field User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by MayerRubin.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Buddy-bbPress Support Topic] support forum attempting to send notification to incorrect addresses Started: 1 month ago Most recent reply: 1 month ago by imath.
  2. [Plugin: Contact Form 7] can't access admin / login page after updating to v3.5 Started: 2 years ago No replies.
  3. [resolved] [Plugin: PHP Live!] Customizing the widget Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by otplsteve.
  4. [resolved] two wordpress installations, pretty permalinks works for one but not the other Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by otplsteve.
  5. [resolved] [Plugin: Contact Form 7] Recover lost forms from backup? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by otplsteve.