WordPress.org

Forums

User Profile

oceanwidedesigns

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: WangGuard] Can't Access Users in WG: BP_Groups_Member Error User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Jose Conti.
  2. [Plugin: BuddyPress Album] BP 1.7 Compatible?!?! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: GD bbPress Tools] BBCodes not working in Signatures (except for admins) User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Milan Petrovic.
  4. [resolved] [Plugin: BuddyPress Album] Issue on profile / image pagination User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by ljmac.
  5. [Plugin: Pin It On Pinterest] Pin Button Disappears After Editing Post User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by pszeinert.
  6. Looking for shopping cart plugin for multiple downloadables User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. [Plugin: BuddyPress Group Forum Extras] Error when trying to load forum topics... User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by rich! @ etiviti.
  8. [resolved] [Plugin: Shareaholic | share buttons, related posts, social analytics & more] [Plugin: SexyBookmarks] Something's wrong with 3.2.4 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by AYHJA.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: WangGuard] Can't Access Users in WG: BP_Groups_Member Error Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Jose Conti.
  2. [Plugin: BuddyPress Album] BP 1.7 Compatible?!?! Started: 2 years ago No replies.
  3. [resolved] [Plugin: GD bbPress Tools] BBCodes not working in Signatures (except for admins) Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Milan Petrovic.
  4. [Plugin: Pin It On Pinterest] Pin Button Disappears After Editing Post Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by pszeinert.
  5. Looking for shopping cart plugin for multiple downloadables Started: 4 years ago No replies.
  6. [Plugin: BuddyPress Group Forum Extras] Error when trying to load forum topics... Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by rich! @ etiviti.